dinsdag 12 augustus 2014

Alleen radicaliseren zal dingen veranderen

Het gezapige tolerante Nederland is niet meer. Met de islamitische massa-immigratie kan Nederland het zich niet meer veroorloven constant tolerant te willen zijn om de doodeenvoudige reden dat de binnenlandse islamistische vijand het woord tolerantie niet echt waardeert.


Intolerantie kan je dus nooit en te nimmer met tolerantie tegemoet treden, of denkt u nu echt dat er met die islamitische bruinhemden van ISIS valt te onderhandelen? Mocht u dat denken, dan werkt u actief mee aan uw eigen ondergang. Veel plezier ermee, maar persoonlijk radicaliseer ik liever zelf dan de Nederlands vrijheden ten faveure van islamistentuig te zien verdwijnen.

We kunnen veel van de ISIS-aanhang in Den Haag leren. Bijvoorbeeld door illegale betogingen te houden om aangemelde legale betogingen te dwarsbomen. We leren van ISIS dat het goed is een huisadvocaat in de arm te nemen om je met raad en daad ter zijde te staan wanneer je illegaal bezig bent, Wat ISIS in Den Haag doet wordt ondersteund door extreem links. Wat we kunnen overnemen is het feit dat de straat wint van het gezag in Den Haag. We leren er ook van dat de Nederlandse overheid haar kerntaak als overheid verkwanselt om islamisten te sussen. Eigen islamisten eerst is de nieuwe slogan die in Den Haag school maakt.

We weten nu dat de de Haagse overheid niet voor ons is, maar tegen ons. Die informatie moeten we onthouden en in de toekomst tegen Haagse overheden gebruiken.  De invulling laat ik aan u over, maar ik dacht in de lijn van eventuele rechtszaken. Het verkwanselen van kerntaken is naar mijn mening een criminele daad.

De anti-ISIS demonstratie wordt door links, moslims en delen van de bourgeoisie weggezet als een extreem-rechtse demonstratie. Dat is een typisch linkse Pavlovreactie om U als burger te intimideren, te ontmoedigen en te diskwalificeren. Liepen er extreemrechtse elementen mee in die demonstratie? Ja zeker, maar een minderheid kan de meerderheid van een demonstratie niet kenmerken. Wanneer dat de karakteristiek zou zijn dan zouden alle zogenaamde pro-Gaza demonstraties verboden moeten worden wegens het verregaande antisemitische karakter. Hulde dus voor de anti-ISIS demonstratie. De kritiek geleverd komt van de bourgeois die thuis lafjes kritiek levert vanachter een toetsenbordje, terwijl u aan het front staat om de westerse vrijheden te verdedigen.

Het enige dat helpt om ISIS in Nederland te bestrijden is blijven demonstreren. Fatsoenlijk rechts moet radicaliseren om de verdediging van grondwaarden veilig te stellen. Aan links heeft Nederland niets, dat blijkt wel aan de uitspraak van de SP Rotterdam om een paginagrote advertentie te willen plaatsen om "islamofobie" tegen te gaan, u weet wel die term die goedmensen hebben verzonnen die wordt gebruikt door lafaards om idioten mee te manipuleren. Ook de PvdA Den Haag is naar de andere kant overgestapt door met droge ogen te beweren dat de anti-ISIS demonstratie een provocatie was. U moet het waarschijnlijk nog een keer lezen om het te geloven.

Radicaliseren dus. Dat schrikt u misschien af, dat komt omdat u bij radicaliseren een negatief beeld hebt. Laat ik dat bij u wegnemen. Toen het wiel werd uitgevonden was het een radicaal idee, toch hebben we tot op heden plezier van dat radicale idee.

Radicaliseer, sta op en verdedig de Nederlandse normen, waarden en vrijheden!