zondag 20 juli 2014

Moslims pesten Joden weg

Doodse stilte hoor je, wanneer het aankomt op moslim-tegen-moslim geweld, lege straten bij honderdduizenden burgerslachtoffers in Syrië, tienduizenden doden in Irak, duizenden doden in Libië, Doden in Jemen, Libië en Tunesië. Niets hoor je, helemaal niets. Geen Ahmed Marchouch die woedend over bloeddorstige moslims twittert, geen hashtag kk moslims door mede moslims. Niets, nada, nul. Hypocrisie van het eerst uur voor en door moslims.

Echter wanneer Israël het in zijn hoofd haalt zichzelf te verdedigen door terroristen in Gaza aan te vallen dan is het hypocriete islamitische grauw buiten zinnen van woede. Het doden van terroristen is waarschijnlijk haram. Helaas er is nevenschade en die is te betreuren, maar stukken minder dan de schuimbekkende moslims, hun linkse handlangers en de media u willen doen geloven.

Waar komt die woede van de massaal geïmporteerde moslims toch vandaan? Doodse stilte bij honderdduizenden islamitische doden, gepleegd door hun eigen geloofsgenoten van de religie van de vrede en een orgie aan geweld in Europese steden, gepaard met agressie gericht aan de vreedzame Joodse gemeenschap, wanneer Israël zeggen en schrijven (in de context hè) 300 Palestijnen doodt waarvan de meesten terroristen.
Meerdere oorzaken zijn denkbaar: 
Oorzaak nummer 1 is de onmacht van Hamas om meerdere Joden te doden. Joden zijn slimmer dan moslims en hebben een systeem in de wereld gebracht dat het grootste gedeelte van de terreurraketten uit de lucht schiet. 
Oorzaak nummer 2 is dat de Joodse staat de enige functionerende democratie is in het Midden-Oosten terwijl de meeste islamitische arabieren het moeten doen met de middeleeuwse stammencultuur, een systeem dat nu niet echt tot vooruitgang neigt. 
Oorzaak nummer 3 is dat de Joodse Staat succesvol is gebleken in het Midden-Oosten zonder de revenuen van aardolie die door islamitisch Arabische staten wordt aangewend om de eigen bevolking dom te houden, zichzelf te verrijken en zichzelf in het zadel te houden.  Oliedom is dan ook een term die school maakt wanneer u aan de islamitische arabieren denkt.

Voor de geïmporteerde moslims in Europa gelden bovengenoemde oorzaken niet en wanneer deze moslims de moeite hadden genomen zich los te maken van hun haatschotels en niet hadden geluisterd naar imams uit de eerdergenoemde oorzaaklanden hadden we misschien weldenkende moslims in ons midden kunnen hebben.

Helaas, zoals u weet en kunt lezen is dit niet het geval. Joden in Europa worden door de import-moslims weggetreiterd. In Europese steden wordt er om hun dood geroepen, in Nederland zijn er bij de opperrabbijn reeds 5 keer in twee maanden stenen door de ruiten gegooid, in Den Haag is de Hitlergroet gebracht en waren er hakenkruizen te zien. De politie stond dat toe en pas na lang aarzelen hebben zij er iets aan gedaan.  De Europese en Nederlandse politiek faciliteert antisemitisch gedrag door angst te hebben en te tonen voor islamitische bruinhemden die worden gesteund door de islamitische vijfde colonne die Europa massaal heeft geïmporteerd, datzelfde Europa weigert deze islamieten te corrigeren op hun laakbare gedrag.

Het is ongepast dat moslims in Europa in vrede en veiligheid kunnen leven terwijl zij tegelijkertijd Joden bedreigen, wegpesten en doden.