dinsdag 1 juli 2014

Kabinet komt met operatie "Chamberlain" om islamisten weg te kijken

Om de veiligheid van de Nederlandse bevolking te waarborgen tegen de imminente dreiging van aanslagen heeft het kabinet besloten vooral veel te praten en uit te stellen tot na het reces, want stel je voor dat daadkracht onderdeel van dit onzalige kabinetsbeleid wordt.


Met pijn in het hard zal dit kabinet de bezuinigingen op de Nederlandse binnenlandse waakhond de AIVD terug draaien, maar ondanks de dreiging komt er natuurlijk geen cent bij. Want hé, de Brusselse 3% is heilig en daar mag dus Nederlands bloed voor vloeien.

Wegkijken, goedpraten blijft dus de kern van het Nederlandse kabinetsbeleid om islamitische terroristen aan te pakken. Stel je voor dat je met echte maatregelen komt, dan zou je zomaar de vijfde colonne islamisten in Nederland tegen de schenen kunnen schoppen die vervolgens spontaan kunnen ontbranden.

Verscherp de grenscontrole nu en laat Brussel en Schengen maar even lekker in hun sop gaarkoken. Deze daadkracht mogen we echter niet van dit praat-en wegkijkkabinet verwachten. Er is veel heilig in Nederland. Brussel, de islamisten, policor denken. Helaas voor u valt daar de bescherming van de eigen bevolking niet onder. U bent door het policor denken van dit kabinet niet aan de heidenen maar aan de islamisten overgeleverd.