vrijdag 4 juli 2014

Ik word doodmoe van die weg-met-ons mentaliteit in Nederland. Genoeg!

Zwarte Piet, Jihadisten, Gelukzoekers, Oost-Europeanen, Rechters, Brussel. Voornoemde zijn wat faciliteerders van de weg-met-ons mentaliteit die Nederland overspoelt en waar elitair Nederland en andere grachtengordelaars driftig aan mee doen. Policor 2.0 is gemeengoed en iedereen die het waagt het op te nemen voor wat Nederlandse waarden en normen wordt weggezet als fascist, islamofoob (een door fascisten verzonnen woord, dat door lafaards wordt gebruikt om idioten mee te manipuleren), of het platgetrapte racist.


De VN die hele genocides aan zich voorbij laat trekken, die misdaden begaan in de naam van de islam stelselmatig negeert, die VN zeikt dus over een kinderfeest waar een zwart geschminkte figuur in voor komt. De Amsterdamse burgemeester moet zich er ook mee bemoeien, omdat een weg-met-ons rechter vindt dat er inderdaad racistische karaktertrekken in voorkomen. Geen normaal kind in associeert zwarte Piet met een neger, behalve janknegers en grachtengordelaars die met een minderwaardigheidscomplex rondlopen waar je bij voorbaat al van moet kotsen.
Weg-met-ons viert het multikul feestje, vanwege een, LOL, onverwerkt koloniaal verleden. Dat deze multikulknuffelaars zwarte Piet als excuusneger gebruiken soit. Knuffelracisme is tenslotte goed.

Jihadisten mogen in Nederland gewoon hun gang gaan, mogen demonstreren met de vlag van de haat, onderdrukking, dood en verminking, maar als er een vreedzame demonstrant met een Prinsenvlag rondloopt of met een vlag met de morgenster dan zijn de rapen gaar, komen er policor-politici bijeen die schande roepen, of worden demonstranten met zo een vlag hardhandig door het verlengstuk van de neo-policor. de politie, aangepakt.
Weg-met-ons viert het integratiefeestje, omdat hun vrijheid belangrijker is dan de vrijheid van de normale Nederlander.

Gelukzoekers, die duizenden dollars weten te betalen aan mensensmokkelaars en bij aankomst in Nederland huilie doen, omdat zij zo zielig zijn. Daar waar normale Nederlanders die het moeilijk hebben door de overheid met de nek worden aangekeken en duizend verboden en geboden op hun weg vinden, worden deze gelukzoekers gepamperd met woonruimte, tv's, wasmachines en andere luxe artikelen.
Weg-met-ons viert een feestje en vindt de EU dolletjes die deze mensenstroom sponsort.

Weg-met-ons vindt alles een dolletje zolang het maar on-Nederlands is. deze *kuch* wereldburgers feesten over de rug van de gewone Nederlanders die in hun wereldbeeld ongezien de tyfus kunnen krijgen omdat vooruitgang, zoals ze plegen te zeggen, nu eenmaal belangrijker is dan wat u en ik willen als normale Nederlanders.

In Nederland zijn het minderheden die met geweld de meerderheid de mond snoert.
Weg-met-ons zal door blijven gaan zolang de zwijgende meerderheid aan gewone Nederlanders er niet tegen in actie komen.