dinsdag 29 juli 2014

De giftige stank van islamitisch antisemitisme overspoelt Nederland

In meerdere Europese steden demonstreren moslims en hun linkse handlangers zogenaamd voor Gaza, maar in werkelijkheid is dat een dekmantel om hun gemeenschappelijke haat tegen Joden te fulmineren.


Dood aan de Joden, of spreuken van gelijke strekking schallen ook in Nederlandse steden. De Nederlandse overheden grijpen niet in, kijken weg, praten goed, of verbergen zich achter het Openbaar Ministerie dat "onderzoek" doet. Dit terwijl er meerdere filmpjes op het internet de ronde doen waaruit klip en klaar blijkt dat moslims Joden willen vermoorden.

Toen Geert Wilders zijn uitspraak deed over minder Marokkanen werden er aangiftes door de politie afgedrukt, liepen meerdere burgemeesters in protest mee in demonstraties, liet GroenLinks T-shirts drukken met "ik ben een Marokkaan", wist Alexander Pechtold met een dramatisch gezicht te melden dat er van alles en nog wat overschreden was, waarbij hij door allerlei fractievoorzitters werd bijgestaan en gaf de minister-president een verklaring uit dat hij de woorden van Wilders niet onderschreef en dat hij het walgelijk vond. Geen Openbaar Ministerie kwam er aan te pas voorgenoemde in werking te laten treden bij de uitspraak minder Marokkanen.

Bij de uitspraak dode Joden en de Hitlergroet gebracht door moslims blijft het echter in verhouding ijzingwekkend stil  aan de kant van de politici.

Er zijn Kamervragen gesteld en er zijn een paar fractievoorzitters die zich met recht druk maken over de Jodenhaat in Nederland, maar het gros van politici weigert stelling te nemen tegen antisemitische moslims.

Stel dat er een demonstratie was geweest waarin wordt opgeroepen tot het doden van moslims, dan zeg ik u bij deze, dan was de wereld te klein geweest.

Spoeddebat op spoeddebat, de main stream media die kranten vol zou schrijven. TV-programma's zouden gevuld worden met deskundigen en politici die hun afkeuring zouden uitspreken, maar nu? Niets, echt helemaal niets van een Pechtold, een Van Olijk, een Samsom, een Haersma Buma, een Roemer wanneer het gaat op stinkende Jodenhaat uitgesproken door moslims.

Ondertussen zijn Joden bang, en de politiek, overheden en politie weigeren die angst weg te nemen door zich openlijk uit te spreken tegen Jodenhaat.

De islamitische 5e colonne heeft zo'n vaste voet in Nederland dat politiek, overheden en politie Joden laten vallen en niet beschermen.  De angst voor moslims zit diep, zo diep dat policor Nederland, weer in staat is mee te helpen 'het joodse probleem" op te lossen.