dinsdag 3 juni 2014

Een 'lone wolf' opereert nooit alleen

Na de moordaanslag in Brussel, koelbloedig uitgevoerd door Mehdi ​Nemmouche, werd er in de media, door politiek correcten en islam-apologeten het hardst geroepen dat het om een aanslag ging uitgevoerd door een lone wolf. Met deze aanduiding hopen eerdergenoemden dat het publiek weer over gaat tot de orde van de dag, want hé een lone wolf, dan gaat het maar om een incident. Kritiek op de religie van de vrede is zwaar verboten, want dat is onvrede.


Iemand die zich geïntimideerd voelt door deze teruggekeerde Syriëgangers wordt de mond gesnoerd, want islam is vrede en ieder die anders beweert wordt gekortwiekt.

In het woord Syriëgangers zit het directe en indirecte bewijs opgesloten dat de terminologie lone wolf een lachertje van de eerste orde is.
Wie ooit in dienst heeft gezeten (dat zijn er niet zoveel meer in dit verwijfde land) weet dat de kameraadschap en de "bloedband" een onbreekbare is, dus ook en waarschijnlijk sterker bij de Syriëgangers. Die gasten kennen elkaar en helpen elkaar. Niets meer en niets minder.

Mehdi ​Nemmouche kon zich een week lang aan het oog van allerlei incompetente veiligheidsdiensten onttrekken en werd alleen maar gepakt omdat hij in een bus zat die van Amsterdam naar Frankrijk reed. Bij een steekproef naar drugs werd Nemmouche aangehouden, omdat hij geen afscheid van zijn wapens had willen nemen. Een week lang heeft hij dus ondergedoken gezeten. Lone wolf? Not really. De wapens zijn een andere aanwijzing en meer dan waarschijnlijk is het Joods museum en omgeving door de Nemmouche en handlangers verkend. Iedereen die denkt dat dit een lone wolf aanslag was heeft geen idee wat een lone wolf is.

Met de terugkeer van deze geharde strijders in het knuffelende, appeasende en consensus minnende Nederland bestaat er een gerede kans dat de rapen over niet al te lange tijd gaar zijn, natuurlijk bewegen die gasten, na de meervoudige moord in Brussel, zich nu onder de radar, maar Europa met zijn links-liberale wetgeving kan de borst natmaken.

Terwijl deze padvinders van de vrede zich voorbereiden op een komende aanslag, weten ze dat zij zich, bij eventuele arrestatie, kunnen beroepen op allerlei mensenrechten, rechten die zij andere onthouden.

In Nederland hebben deze terreur-remigranten helemaal een makkie. Minister Opstelten is als de dood... extra geld uit te geven aan beveiliging van Joodse instellingen en beweert bij hoog en bij laag dat de terreurdreiging niet kritiek is. Nu even niet nee, maar over een paar weken of maanden is dat het wel.