zaterdag 17 mei 2014

Saoedi-Arabië maakt van Geert Wilders een verzetsstrijder

De salafistische vrijheidsfoben in Saoedi-Arabië blijven zich mengen in binnenlandse aangelegenheden van vrijheidslievende landen. Noorwegen werd op het matje geroepen over vermeende nalatigheid in het beschermen van moslims, eerder vroeg de koning van Saoedi-Arabië die op bezoek was bij de burgemeester van Athene om alsjeblieft toestemming te geven voor de bouw van de eerste moskee in Athene. De burgemeester antwoordde hem: zodra u toestemming geeft om de eerste kerk in uw land te laten bouwen, geef ik mijn toestemming voor die moskee.

Nu is Nederland dus aan de beurt waar Saoedi-Arabië haar invloed aanwendt door middel van afpersing.

Zaterdagochtend bevestigde het ministerie van Buitenlandse Zaken dat Saudi-Arabië handelsmaatregelen overweegt te nemen tegen Nederland omdat Wilders de Saudische vlag en de islam met de omstreden sticker heeft beledigd.
Wilders slaat terug met de constatering dat Saudi-Arabië ''een verschrikkelijk land''  is dat Nederland zelf allang had moeten boycotten. Wilders vervolgt dat de Saoedi's de woorden vrijheid en democratie niet kunnen spellen, dat slavernij gemeengoed is, waar christenen worden vervolgd, een land dat de grootste financier is van internationaal terrorisme en dat mensen executeert die geen moslim meer willen zijn.

Dat land wil Nederland dus boycotten vanwege de, overigens, kinderachtige sticker die Wilders liet vervaardigen op basis van de Saoedische vlag met de woorden: "De islam is een leugen. De profeet een crimineel. De Koran is vergif". Wat Saoedi-Arabië niet echt in de gaten heeft is dat met deze actie wordt bevestigd dat de islam inderdaad een humorloze religie is, dat geen kritiek kan verdragen.

Andere religies worden constant op de hak genomen door cabaretiers, diezelfde cabaretiers die de islam dan weer niet te kakken durven zetten omdat ze bang zijn op een dodenlijst terecht te komen wat maar weer aangeeft hoever de islamistische drammers hun zin krijgen.

Geert Wilders wordt met de actie van de salafisten de verzetsheld van veel Nederlanders. Handige actie van de oliemiljonairs zo vlak voor de verkiezingen.