zondag 25 mei 2014

Institutioneel antizionisme oorzaak aanslag Brussel

Heel politiek Europa huilt krokodillentranen na de aanslag op het Joods Museum in Brussel waar, vooralsnog, drie doden te betreuren zijn.


Heel politiek Europa is ook doodstil over de antisemitische tweets, door voornamelijk moslims die zich verheugen over de dood van Joden.

Heel politiek Europa - geholpen door de media - zegt geen woord over de eigen rol in dit drama. De EU voedt antisemitisme door een constante anti-Israëlische stroom agitprop waarbij de waarheid wordt geschuwd ten faveure van Palestijnen die per definitie zielig zijn.

De minister-president van Israël verwoordt het als volgt:
De schietpartij op het Joods Museum in Brussel is het resultaat van het permanent aanzetten tot haat tegen de joden en tegen Israël. We blijven in Europa vuilspuiterij en leugens horen tegen de staat Israël, terwijl de misdaden tegen de menselijkheid en de moorddaden in onze regio systematisch worden vergeten.
De EU faciliteert haat jegens Israël, maar wast haar handen in onschuldige schijnheiligheid.

Dat kan je onder meer opmaken uit de geheimhouding van de daders op de dag dat België massaal naar de stembus gaat. Daders die geoefend waren in het doden van mensen, zo is op te maken uit een tweet

Teruggekeerde Syriëgangers? Rechtsextremisten?

Joden worden geslachtofferd ten faveure van politieke belangen en dat is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd.

Wanneer je het voor de slachtoffers opneemt, krijg je automatisch de pavlovreactie van de Palestijnenknuffelaars.