donderdag 29 mei 2014

Saoedi-Arabië financiert Hamas en Palestijnse stenengooiers

Wanneer u het logo van de padvindersclub Hamas bekijkt vallen een paar zaken op. De eerste is dat heel Israël als Palestijns wordt aangemerkt (ies vrede) en de tweede is dat de moskee Qubbat As-Sakhrah is afgebeeld (dat is die moskee met die nepgouden koepel in Jeruzalem zeg maar). Dat Hamas, dat Israël niet erkent, maar waar volgens de EU-fopminister van Buitenlandse Zaken Ashton hoe dan ook mee onderhandeld moet worden. Dat Hamas met die nepgoudenkoepelmoskee betaalt jonge Palestijnse *kuch* religieuze studenten $1150 tot $1440 per maand om Joden te bestoken met van alles en nog wat om deze Joden ervan te weerhouden de tempelberg te betreden. (ies ook vrede).


Deze informatie komt van een Hamas commandant die de "gevangenis" (meer een open inrichting) die Gaza heet wist te ontvluchten en bij binnenkomst in de West-Bank, bij de Allenby brug door Israëlische veiligheidsdienst werd aangehouden. Deze terrorist met de naam Mahmoud Toameh zong als een kanarie en voorziet de GSS van allerlei waardevolle informatie.

Een ander interessant stukje info die deze kanarie zong is, dat Saoedi-Arabië (hoi Frans Timmermans) een dekmantel en een moskee aan Hamas verschaft om fondsen te werven om hun terreuractiviteiten voort te zetten.

De EU stort onvoorstelbaar aan "zielige" Palestijnen zonder dat daar controle op is, een deel van dat geld komt bij Hamas terecht. De EU boeit het niet. Saoedi-Arabië steunt passief en actief Hamas in haar terreuractiviteiten. Dit kabinet boeit het niet. Het bukt harder dan ik hebben kan, harder dan ik visualiseren kan.