maandag 19 mei 2014

De kruiperige olie-afhankelijkheid van Nederland

De premier sprak zijn steun uit voor minister Timmermans van Buitenlandse Zaken, die eerder in tv-programma Buitenhof zei dat hij binnenkort naar Saudi-Arabië reist om de schade te beperken voor Nederland.
Eerder liet de premier ook al weten dat hij de uitspraken van Wilders "bizar en verwerpelijk" vindt en dat de Nederlandse regering meermaals duidelijk aan Riyad heeft laten weten er niet achter te staan.
Bovengenoemde quotes van de minister-president kunt u nalezen op de site van de Staatsomroep. Het getuigt van een chronisch gebrek aan zelfrespect. Het gooit de Nederland moreel in de uitverkoop. Uitgerekend Saoedi-Arabië waar schendingen van mensenrechten meer regel dan uitzondering zijn, waar de geen-jood verklaring is uitgevonden, waar haat-imams worden aangeprezen als waarheidsverkondigers, dat Saoedi-Arabië daar gaat Timmermans dus op de knieën om het vrije woord in Nederland de nek om te draaien in naam van de heilige olie, de heilige economie en de angst voor de tolerante religie van de vrede.

Waar is die VOC-mentaliteit als je hem nodig hebt.