maandag 21 april 2014

Rakettenregen op Israël, een ooggetuigenverslag

Hedenmorgen hebben, vanuit het door Hamas geregeerde Gaza, terroristen zes raketten op het zuiden van Israël afgevuurd. Deze raketten worden door pro-Palestijnse activisten vaak vergeleken met vuurpijltjes.... Deze vorm van Paliprop (Palestijnse propaganda) is stuitend en ver van de waarheid verwijderd zoals u kunt lezen op Haaretz:

Limor Abergil, een inwoner van Sderot vertelt: Ik hoorde het luchtalarm en rende naar de slaapkamers van de kinderen om ze wakker te maken. Een van mijn kinderen is pas twee jaar oud. Binnen 10 seconden rende ik met mijn kinderen naar de schuilkelder. Buiten hoor de je reeds de explosies, mijn man werkt weet u, dus was ik alleen met mijn kinderen. Het is erg moeilijk ze te kalmeren. Het alarm ging weer af en een enorme explosie deed de aarde schudden. Het is weer een tijdje geleden dat we zo'n verschrikkelijke klap hebben gehoord.
Na een relatieve rust van twee weken hebben de terroristen weer besloten om op de laatste dag van Pesach hun terreur op te schroeven. Dit zal resulteren in verdedigingsacties van het Israëlische leger, die het nieuws ongetwijfeld wel zullen halen, daar waar Palestijnse terreur over het algemeen wordt doodgezwegen.

Wist u, dat vorige maand meer dan 30 raketten vanuit Gaza op Israël zijn afgevuurd? Niet, dat kan omdat de Nederlandse media systeemmatig zwijgt over Palestijnse terreur.