donderdag 3 april 2014

Bouwmaterialen voor Palestijnse terreurtunnels

Met dank aan de IDF
Dat de ene tunnel de andere niet is, dat bewijst Hamas op onnavolgbare wijze. In Nederland zijn tunnels van levensbelang voor onder meer de economie. In Gaza wordt getunneld om Joden te vermoorden. Er is vanuit Nederland door bepaalde groeperingen veel kritiek op de controle door Israël op in-en uitgaande goederen vanuit Gaza. deze kritiek is om meerdere redenen onbegrijpelijk. Ten eerste is het Hamas dat Israël niet erkend en wil vernietigen, Hamas stelt dat luid en duidelijk in het eigen manifest. Ondanks die vernietigingsdrift van Hamas stellen meerdere Nederlandse groeperingen dat Israël moet erkennen. Laat het even op u inwerken.... Israël moet een meewerken aan eigen vernietiging volgens deze groeperingen. Curieus is een verklaring beneden de waarheid om het zwak uit te drukken.


Diezelfde groeperingen die Israël veroordelen voor het stringente goederenstromenbeleid draaien hun hand er niet voor om Israël te veroordelen wegens "mensenrechtenschendingen". Door het beleid van Israël ten aanzien van Gaza, hebben Palestijnen "geen leven", worden Palestijnen economisch benadeeld en meer van dat soort fact free geneuzel.

Wanneer de Hamas-Palestijnen de eigen bevolking hoger zou achten dan hun terreur bezigheden zouden de ingevoerde bouwmaterialen inderdaad zijn gebruikt voor verbetering van de eigen infrastructuur (denk aan de waterzuiveringsinstallatie dat geplaagd wordt door achterstallig onderhoud en dat de volksgezondheid in gevaar brengt in Gaza) en niet aan de bouw van terreurtunnels.

Hamas is een terreurorganisatie, niets meer en niets minder. Hamas minacht de eigen bevolking en Hamas gebruikt de eigen bevolking als menselijk schild.