maandag 6 januari 2014

De Hitlergroet 2.0 van Front National voorman Le Pen deert de PVV niet

Geert Wilders was er als de kippen bij zondag om de weigering van de VAR de Israëlische Vitesse-speler Mori te weigeren met een tweet toe te lichten. Geert Wilders tweette:
Vitesse had niet meer naar VAE moeten gaan. Uit protest tegen weigeren Mori. Nu accepteren ze jodenhaat Emiraten. Laf http://m.telegraaf.nl/article/22186563/vae-weigert-speler-van-vitesse …
Een gepassioneerde tweet constateerde ik. Het vreemde doet zich nu voor dat diezelfde avond een artikel passeerde met daarin een foto van Jean Marie Le Pen
(ere-voorzitter van het FN en Europarlementariër voor diezelfde FN waar de PVV innig en gelukzalig mee gaat samenwerken) en zijn rechterhand Bruno Gollnisch die in een restaurant in Straatburg de Hitlergroet 2.0 uitvoeren, de zogenaamde quenelle.

Ik confronteerde Geert Wilders en Marcel de Graaff via twitter met deze uiting van Nazisme, maar tot op heden zonder enig resultaat. Het lijkt mijn bewering te staven dat Geert Wilders niet veel geeft om het Joodse volk (de eerste aanwijzing was het verbod op de rituele slacht en de tweede aanwijzing bevindt zich in het PVV-standpunt over besnijdenis voor jongetjes, waar de PVV nog geen standpunt over heeft ingenomen)

Geert Wilders gebruikt naar mijn mening de Israël voor de eigen anti-islam agenda. Israël is voor Geert Wilders een vooruitgeschoven post, maar makkelijk inwisselbaar wanneer het hem uitkomt. Het zwijgen inzake zijn antisemitische partner in het Europees Parlement duidt daar op.