zondag 10 november 2013

Wilders, Hitler fanboys en roomblanke taqqiyya

Gevalletje roomblanke taqqiyya wanneer het gaat om Wilders en zijn geflirt met de Hitler fanboys. Tijdens de PVV-manifestatie op het malieveld waren er al Hitlerfanaten met een stijve rechter arm te signaleren, iets dat door Wilders niet werd ontkend, maar wat hij wel  wegschreeuwde in de Tweede Kamer na een redelijke vraag door Alexander Pechtold, ook de aanhang van Wilders ging los om de de Hitler fanboys weg te relativeren door ontkenning en door Pechtold in diskrediet te brengen. Verschil met jihadies die verbaal aangevallen worden is er nauwelijks en de term "roomblanke taqqiyya" is dan zeker ook op zijn plaats.


Diezelfde roomblanke taqqiyya zie je weer in volle hevigheid terugkeren nu Wilders Europees gaat samenwerken met onder andere Hilterfanboys Le Pen van Front National en Heinz-Christian Strache van de FPÖ. Allerlei excuses worden door de PVV-achterban in stelling gebracht: beter de PVV met extreem rechts dan de VVD met D66, Joden stemmen ook op de PVV, het gaat om de moslims, EUSSR enz. enz. Dezelfde uitgesleten excuses die altijd worden gebruikt en een hoog gaap-gehalte hebben, maar tegelijkertijd levensgevaarlijk zijn. Generaliseren kan je leren hebben de Hitler fanboys goed afgekeken van de stichters van het 1000-jarige rijk, dat uiteindelijk een decennium heeft bestaan met alle gevolgen van dien.

Hoe Hitler-fanboy zijn die extreem rechtse partijen nu eigenlijk? Het Front National tracht er alles aan te doen als een fatsoenlijke partij door het leven te gaan, als dat het geval is hoe zit dat dan met de antismemiet Jean-Marie Le Pen, oprichter van het FN en tegenwoordig erevoorzitter van het FN en kandidaat voor de het Europese Parlement van 2014 voor het FN. Wilders zijn vazallen in het Europees Parlement moeten dan direct met deze notoire antisemiet en holocaust ontkenner samenwerken. Wilders draait daar zijn hand dus niet voor om.

Dan het FPÖ:
In Österreich sorgt FPÖ-Chef Heinz-Christian Strache mit einer antisemitischen Karikatur auf Facebook für einen Eklat. Das Bild zeigt einen dicken Mann mit Hakennase und Davidsternen, der „die Banken“ symbolisiert und das Volk ausmergelt.

No worries voor de Wilder fanboys, want de grote blonde leider heeft het ongetwijfeld "nicht gewusst"

Dan de vermeende pro-Israël houding van Wilders en zijn PVV. Ik heb het al eerder verklaard: Wilders gebruikt Israël alleen maar in zijn obsessieve strijd tegen alles wat naar islam riekt. Wanneer het Wilders uitkomt zal hij Israël laten vallen als een baksteen. Met de samenwerking met de Hilter fanboys in Europa zal die baksteen een feit zijn.

Wilders nieuwe vriendin Le Pen:

But despite Ms Le Pen's PR strategy of cleaning up her party's antisemitic image, the Front National continues to work closely with Frederic Chatillon, a fervent supporter of Hizbollah and promoter of Holocaust-denying literature. Mr Chatillon, a friend and confidant of Ms Le Pen dating back to their time together at law school, works as her unofficial public relations adviser and provides PR services to the Front National through his media company, Riwal. 
en:
Ms Le Pen defended Iran's nuclear programme and warned that an attack on the country would be a "violation of international law". She said: "As far as I know, Iran's nuclear effort is defensive, not offensive." The party leader, whose father and FN founder, Jean-Marie Le Pen, is a well-known Holocaust-denier, insisted: "There is no proof today that the Iranians have any other purpose than a civil nuclear programme and, even if that were not the case, they won't be the first to use the bomb."
Wilders noemde de houding van Kamervoorzitter Miltenburg, die le Pen weigert te ontvangen kleinzielig en laf. Ik noem de houding van Wilders inzake zijn samenwerking met de Hitler fanboys walgelijk en getuigen van ultiem politiek opportunisme. De PVV fanboys zullen het wel weer allemaal spinnen en de roomblanke taqqiyya zal zijn werk wel weer gaan doen, maar Alexander Pechtold zal uiteindelijk zijn gelijk krijgen.