donderdag 18 juli 2013

Israel moet banden met de EU verbreken

De EU is altijd tegen de Joodse staat te hoop gelopen en onder leiding van buitenland-tsar Ashton en wegens angst voor de grote islamitische minderheid binnen de EU is de de Israel-haat tot ongekende hoogte gestegen. De eerste publieke toespraak van Ashton ging dan ook exclusief over het bashen van de Joodse staat. Een gevolg van deze Israel-haat is dan ook het gele ster dictaat van de Europese Unie om Joodse producten uit de zogenaamde bezette gebieden te labelen om te kunnen boycotten.

Dat de EU grenzeloos eenzijdig anti-Israel is, is ondertussen proefondervindelijk bewezen. Hezbollah dat ongehinderd Joden mag vermoorden van de EU zonder aangemerkt te worden als terroristische organisatie, nu Hezbollah ongehinderd soenni moslims vermoordt begint de EU in actie te komen. Een EU dat de echte bezetting van Noord-Cyprus door Turkije en de Westelijke-Sahara door Marokko geen enkel probleem vindt.  Voorbeelden te over van de constante Israel-bash door de EU, gedragen door de lidstaten en aangewakkerd door links, links-liberalen en de islamitische lobby in de vorm van onder andere het OIC.

Israel doet er dan ook goed aande banden met de EU te herzien.Minister-President Netanyahu heeft al aangekondigd dat het samenwerkingsverband tussen Israel en de EU inzake innovatie opgeschort kan worden, naar mijn idee een stap in de goede richting. Door deze mogelijke opschorting zal Israel geld verliezen,dat is een feit, maar het verlies voor de economisch wankele EU zal vele malen groter zijn wanneer het wordt afgesneden van de meest innovatieve onderzoekscentra ter wereld, die in Israel. Israel kan haar innovaties ook verkopen aan bijvoorbeeld de BRIC-landen zonder gelabled te worden met gele sterrertjes dooe de EU en haar handlangers.