woensdag 24 juli 2013

Hoe ver is de EU eigenlijk met boycotplannen voor Turkije en Marokko?

Grote vreugde bij links en de islamitische aanhangers binnen Europa. Israël-basher Ashton had het voor elkaar gekregen op initiatief van de Groenen om een kauft nicht bei Juden beleid om te zetten in een boycot-richtlijn die ingaat in 2014.

Nederlandse supermarkten als Hema, Jumbo, Hoogvliet en Aldi alsmede het Nederlandse Unilever hebben of hadden reeds een voorschotje genomen door Joode produkten uit de betwiste gebieden te boycotten. Dat door die boycot 14.000 Palestijnse gezinnen zonder werk komen en vervolgens kapot gaan van de honger dat deert de Eurocraten/Eurofielen/ de pro-Palestijnse lobby en dhimmiesupermarkten niet. Wanneer Israël kapot kan worden gemaakt staan eerder genoemden vooraan.Koste wat het kost zal en moet Israël gedemoniseerd worden. Vraag je eerdergenoemde partijen echter hoe het zit met een boycot voor Turkije en Marokko dan stuit je op een muur van stilte en onbegrip, want hey No jews No News.
De meeste mensen in Nederland weten van de vermeende bezetting door Israël van de Westelijke Jordaanoever door jarenlange agitprop van links, islamitische lobbygroepen en een gekleurde MSM. Vraag je diezelfde mensen echter je iets te vertellen over bezetters Turkije en Marokko, dan is een glazige blik je deel.
Turkije bezet al sinds jaar en dag Koerdistan en het noordelijk deel van Cyprus, waar kerken met de grond gelijk zijn gemaakt, maar daar hoor je links en haar schare handlangers niet over.Geen woord over een boycot van Turkse producten uit die regionen.
Hetzelfde geldt voor Marokko dat systemtisch de Westelijke Shara bezet en leegrooft van de daar aanwezige fosfaten. Tot op de dag van vandaag heb ik de EU daar niet over gehoord.
Het is meer dan een dubbele standaard die de EU, links en de islamitsche lobby tentoon spreidt.
Kauft nicht bei Muslims zou een storm van protest te weeg brengen, kauft nicht bei Juden wordt schouderophalend afgedaan. Geschiedenis en herhalen.