dinsdag 4 juni 2013

Een bezuiniging waar jihadisten en links de vingers bij aflikken

Met brandhaarden in meerdere islamitische landen is het juist zaak om deze landen in de gaten te houden en te volgen, zeker met de aanwezigheid van ronselaars van jihadisten in Nederland die in de desbetreffende landen iets met hun Jihaat willen doen. Deze jihadisten komen meer dan waarschijnlijk weer terug in Nederland en nemen naast kennis over groepsverkrachting, marteling en moord waarschijnlijk ook wat vriendjes mee die vervolgens in een vluchtflat of vluchtboot ofzo kunnen plaatsnemen want "illegaal" bestaat niet of onzin van gelijke strekking.


Dit terugkerende tuig behoort bij terugkeer in Nederland hinderlijk gevolgd te worden, om dat te kunnen bewerkstelligen heb je een inlichtingendienst nodig die in het buitenland de relevante gegevens van deze jihaatbaarden verzamelt en daar heb je een euvel, een euvel van gigantische proporties. Dit kabinet van wegkijken en knuffelen heeft in al zijn wijsheid bepaalt dat de Nederlandse AIVD wel met minder kan en niet een beetje minder maar een rot eind minder. Binnenlands bestuur meldt:
Bij de geheime dienst AIVD verdwijnen de komende jaren zeker 200 van de 1500 voltijdbanen. Dat is het gevolg van miljoenenbezuinigingen. De AIVD gaat onder meer bezuinigen op de ict, de inzet op rechts-, links- en dierenextremisme en de aanwezigheid in het buitenland.
Bij het meest linkse kabinet ooit hebben jihadisten en hun linkse aanhangers alle reden de vingers en elkaar af te likken. De VVD in dit kabinet laat weer eens zien dat strategisch stemmen kiezersbedrog met zich meebrengt, want dat is het: kiezersbedrog. De VVD boogde in een grijs verleden ooit eens op veiligheid. Deze VVD-veiligheid wordt door deze partij vertaalt in het vleugellam maken van een veiligheidsdienst die juist nu meer dan nodig is.

Wanneer in een nabije toekomst uw geliefden in stukken zijn gereten door de teruggekeerde jihaatbaarden weet dan welke partijen daarvoor verantwoordelijk waren. Opdat wij niet vergeten.