woensdag 15 mei 2013

Timmerfrans geeft antwoord op absurde Kamervragen van Israëlbasher Bonis

Israël leeft in een gedeelte van de wereld waar de buren niet echt prettig en aangenaam zijn. Israël moest dan ook in Syrië ingrijpen om de eigen veiligheid te waarborgen. Deze acties zichzelf veilig te houden was tegen het zere been van PvdA-Kamerlid D. Bonis die het islamitische deel van de PvdA-achterban graag wilde laten zien dat ook zij echt anti-Israël is, dus stelde Bonis Kamervragen over de actie van Israël met als strekking dat Israël door de VN veroordeeld diende te worden. Goedkoop scoren is Bonis dus niet vreemd.


Helaas voor dit Kamerlid gaf haar partijgenoot Timmerfrans deze keer niet thuis, Timmerfrans haalde al bakzeil met zijn plan om gele sterretjes op producten uit de Westbank te plakken zonder de bezetting van Turkije van Koerdistan en Noord-Cyprus bespreekbaar te maken of maatregelen te nemen, of tegen Marokko dat met graagte de Westelijke Sahara inclusief muur bezet houdt. Hoor je Bonis en Timmerfrans nooit over, maar soit dat zijn islamitische landen, dus doodse stilte van Pvda kant.  Timmerfrans wil zijn handen geen tweede keer branden en gaf, indirect, antwoord aan belastinggeldverspiller Bonis.

“Israel is right to look after its security: I have no criticism on its actions as it faces the risk of madman [Bashar] Assad spreading weapons to very dangerous organizations,” Timmermans said Monday, referring to Syria’s president.
De Israëlhaters in Nederland (een meerderheid, door de constante stroom propaganda door islamisten en links Nederland) kunnen echter gerust zijn. Bonis zal ongetwijfeld iets anders verzinnen haar anti-Israëlische gif te verspreiden om haar achterban tevreden te houden.