woensdag 8 mei 2013

Palestijnen zetten een zwaar gehandicapte man onder emotionele druk

Shimon Peres is kampioen vrede in het Midden-Oosten en tevens president van Israël. Ter ere van zijn 90ste verjaardag organiseert de President een conferentie met de toepasselijke naam "Tomorrow", een naam die optimisme en positivisme over de toekomst uitstraalt. Een van de gegadigden, die reeds toegezegd had te komen is Professor Stephen Hawkins.


De Palestijnen, een jaloers volkje, dat naast stenen gooien en terrorisme, verder niets bereikt hebben in hun leven waren natuurlijk jaloers dat Hawkins de uitnodiging had aangenomen en zetten met hun linkse trawanten een campagne op gang om de gehandicapte te weren van deze conferentie. Met succes. Hawkins heeft, na zware emotionele druk en chantage aangegeven niet op de verjaardagsconferentie van vredesduif Peres te verschijnen.

Hawking told friends, he decided to follow the advice of Palestinian colleagues who unanimously agreed that he should not attend.
Zo rollen het linkse en islamistische tuig. Zet een zwaar gehandicapte man onder druk ter meerdere eer en glorie van stenengooiers en terroristen.