woensdag 20 maart 2013

Buitenlandbeleid Nederland mede mogelijk gemaakt door Rabat en Ankara


Tijdens Rutte-I was er het PvdA-kamerlid Frans Timmermans die op zijn Facebookpagina proclameerde dat het Midden-Oostenbeleid van Rutte I werd gedicteerd vanuit Jeruzalem. Met Rutte-II kan Nederland er vanuit gaan dat het huidige Nederlandse buitenlandbeleid mede mogelijk wordt gemaakt door Ankara en Rabat. De steen van dit beïnvloede beleid werd persoonlijk door Mark Rutte gelegd in Turkije met de uitspraak: Zet Wilders toch eens uit jullie hoofd. Daarmee waste Mark Rutte zijn handen in onschuld en Timmermans en Ploumen kraaiden eenstemmig drie keer. Deze drie-eenheid, verantwoordelijk voor het Nederlandse buitenlandbeleid, duwden gezamenlijk Israël voor de bus.

 Het resultaat van deze duwpartij mag er zijn. Timmermans wil gele sterretjes op producten uit de Westelijke Jordaanoever introduceren zodat de linkse goegemeente en haar islamitische aanhangers nicht bei Juden hoeven te kaufen. Dezelfde Rutte, Timmermans en Ploumen zijn doodstil zijn over het door Turkije bezette Koerdistane en Noord Cyprus en de door Marokko bezette Westelijke Sahara. Geen Rutte, Timmermans en Ploumen die er naar kraaien en geen woedende linkse (internet)brallers of geagiteerde moslims over gehoord of gezien. Voor hen is de ene bezetting de andere niet. 

De doodse stilte van de drie-eenheid en de rest van dit PVVDA-kabinet geldt ook voor het islamitische antisemitische gif dat zich over Nederland uitspreidt, ja er zijn ook roomblanke antisemieten, dat werd meer dan duidelijk tijden het debat over de onverdoofde slacht, maar het islamitische antisemitisme voert de boventoon in Nederland, dat weer eens werd aangetoond tijdens een documentaire over Turkse jongeren die vonden dat Hitler zijn werk niet had afgemaakt, inclusief het doden van baby's. Vervolgens was er een Turkse politica die vond dat deze Turkse tokkies met rust moesten worden gelaten, want dat stigmatiseert alleen maar. De door links en islamieten verzonnen reden dat het antisemitisme allemaal de schuld van Israël, is een onzinredenatie daar datzelfde links en islamieten hun mond houden over werkelijke slachtpartijen in bijvoorbeeld Syrië en in het verleden Soedan, het bewijst wel dat antizionisme antisemitisme is.

Ook dit kabinet was en is doodstil over het Turkse antisemitisme in Nederland. Opperantisemiet Erdogan komt en die mag niet tegen het hoofd worden gestoten door allerlei uitspraken van kabinetsleden die het opnemen voor de Joodse minderheid in Nederland. Door die stilte faciliteert dit kabinet en de Nederlandse politiek het islamitische antisemitisme in Nederland, daar waar Geert Wilders keer op keer ter verantwoording wordt geroepen voor anti-islamitische uitspraken zwijgt diezelfde Nederlandse politiek wanneer de Nederlandse Joden worden geschoffeerd. 

Bolkestein's uitspraak dat er voor zichtbare Joden geen plaats meer was in Nederland kan worden verruimd. In Nederland is geen plaats meer voor Joden. Dit kabinet wiens kerntaak het is om all Nederlanders te beschermen laat verstek gaan wanneer het aankomt op de bescherming van Joden in Nederland. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt.