zaterdag 2 februari 2013

Rukkende moslims en onder de maat presterende Arabieren? Allemaal de schuld van de Joden

Op 29 januari 2012 schreefik in een artikel met de titel "De masturberende moslim? Schuld van de Joden!" onder meer het volgende:

...die Egyptische geestelijke zat waarschijnlijk wat onrustig met zijn handen in zijn schoot het computerscherm te kijken, dat wond hem zo op en zoals gewoonlijk bij de Arabische landen is alles wat fout gaat de schuld van Israël, of de schuld van Joden.
Vreemd van een religie die beweert dat alles de wil van Allah is.

Dat Arabische virus van "geef de Joden de schuld, dan hoeven we niet verder meer na te denken" is overgeslagen naar de secretaris-generaal van de VB Ban Ki-moon zo blijkt.

De dhimmie SecGen van de VN had het volgende in lichtend voorbeeld van mensenrechten Saoedi-Arabië te melden:

“Development in the Arab region has also been held back by protracted conflict, injustice and occupation. The stalemate in the peace process between Palestinians and Israelis is especially troubling,” Ban stated in a message to the Third Arab Economic and Social Development Summit, currently taking place in Saudi Arabia.

Zo een uitspraak is koren op de molen van vele Arabieren die de uitspraken van Ki-moon zullen gebruiken alles wat barbaars is te vergoelijken met het excuus "schuld van Israël" en Ban zal instemmend mee knikken.

Sla je vrouw - schuld van Israël, flikker een homo van een flatgebouw - schuld van Israël, vermoord tienduizenden van je eigen burgers -schuld van Israël, sleep je tegenstanders achter een motor in Gaza - schuld van Israël, voer geen hervormingen door in eigen land - schuld van Israël, neuk je geit -schuld van Isra... o nee wacht dat komt door de porno.... wacht even... Ja! toch de schuld van Israël.

Bedankt jaknikker van de OIC Ban Ki-moon voor het in standhouden van Arabisch antisemitisme, Arabische dictaturen, islamitische onderdrukkers van minderheden, want hey... het is tenslotte de schuld van Israël, dan kom je overal mee weg. Islamisten en hun linkse handlangers hebben dank zij de SecGen van de VN weer eens de tijd van hun leven. Lutser, bah.