zondag 3 februari 2013

Rovers van VVD en PvdA weer achteruit. 50plus profiteert


De arrogantie van de macht in de persoon van Diederik Samsom loopt het dun door de broek wanneer hij aan 50plus denkt. Deze ouderenpartij doet goede zaken als oppositiepartij door de diefstal van ouderen door dit kabinet voor het voetlicht te brengen. De strategie is een bekende van Samsom. Wild om zich heen meppen in de hoop dat het electoraat weer voor de leugens van de PvdA-voorman valt. Helaas voor de roverhoofdman zal dat deze keer niet lukken. De ouderen in de samenleving zijn de perfide praatjes en niveleerdrang van de roverlitie van PvdA en VVD meer dan zat en stappen daarom ook massaal over naar 50plus.

De PvdA is dan ook de grote verliezer van deze week met een verlies van twee zetels, ook diefjesmaat VVD verliest een zetel. 50Plus is, terecht, de grote winnaar. 

De heren Rutte en Samsom vinden het geel normaal door een ambtenaar 550.000 euro per jaar te geven om een corrupte bank overeind te houden en vinden het heel normaal om de zwakkeren in de samenleving kaal te plukken. 

Deze discrepantie is aan het electoraat niet uit te leggen, vandaar de leugen van Samsom door Krol in diskrediet te brengen. 

VVD en PvdA: op naar de nul zetels. Dat het zetelverlies nog maar snel harder aan mag tikken.