maandag 4 februari 2013

Diederik Samsom zegt dikke fuck you tegen spaarzame ouderen

Je bent van de oudere generatie en hebt je hele leven lang spaarzaam geleefd, niet op de pof, niet 4x per jaar op vakantie en ieder dubbeltje omgedraaid. Door die leefwijze heb je een leuk spaarpotje opgebouwd voor je oude dag, zodat je zorgeloos kunt genieten en de vruchten kan plukken van gedane arbeid. Helaas voor die ouderen is er de PvdA en de VVD. Deze twee partijen kijken met hebzuchtige blikken naar het gespaarde geld van deze oudere generatie

Op de site van de PvdA tracht Samsom in typische diefstal newspeak zijn inhaligheid goed te praten door het bezit van ouderen weg te zetten als een vorm van diefstal. Je moet het lezen om het te geloven:

Bij het Libelle Nieuwscafé in Den Haag heb ik dit vandaag toegelicht. Als we kijken naar de totale vermogens in Nederland, dan is ongeveer 35% in handen van de groep 65-plussers. Als we kijken naar de groep 50-plussers dan is dit percentage ongeveer 75%. Ouderen zijn dus niet langer de armste groep in onze samenleving, dit in tegenstelling tot het verleden. In het algemeen gaan arm en oud gelukkig niet langer hand in hand.

KAALPUKKEN DAT TUIG!! zegt Samsom in zoveel woorden. Fuck de spaarzame ouderen. Het is een zwakke minderheid die gewend is om ja en amen tegen gezag te zeggen en niet snel de revolutie zullen preken, daarom is Samsom in al zijn arrogantie er ook van overtuigt dat hij er mee wegkomt.

Bij de linkse staatsmedia krijgt Samsom alle ruimte om zijn vuige agitprop te verspreiden. Het is aan de blogs om de leugens van Samsom keer op keer aan te tonen en te verspreiden. Dat de VVD zwijgt, maakt hen overigens medeschuldig, laat daar geen misverstand over bestaan.

Dit kabinet dat *kuch* marktconform een ambtenaar 550.000 euro betaald om een corrupte bank overeind te houden door er miljarden in te pompen, draait er de hand niet voor om die miljarden weg te halen bij gezagsgetrouwe burgers die hun hele leven keihard hebben gewerkt en spaarzaam zijn geweest. Het onrecht is hemeltergend. Laat je horen. Zeg je lidmaatschap van de PvdA en de VVD op en laat ze bloeden met een verder zetelverlies en een nivellering van nul zetels bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. VVD en PvdA: op naar de nul zetels. Rovend tuig is het, niets meer en niets minder.