dinsdag 15 januari 2013

Sociaalliberale kabinet Rutte en Moslim Broeders zijn vrienden voor het leven


Zoals ik al eerder schreefkunnen de secularisten en islamisten makkelijk door een deur wanneer het aankomt op het slopen van de Westerse Joods-christelijke waarden en normen. 
 
Deze sloop wordt weer eens bevestigd door de steun van de EU aan despoot Morsi van 5 miljard euro.  Deze 5 miljard bestaat uit voormalig bevroren geld, maar ook uit 800 miljoen nieuw geld.

De secularisten roepen meteen over democratische verkozen en iets over opbouw van de "democratie" in Egypte. Naïef en gevaarlijk, of doordacht en doortrapt van deze natuurlijke bondgenoten van de Moslim Broerders. Ik vermoed het laatste om de doodeenvoudige reden, dat het bekend is dat Moslimbroeder Morsi de Joden nazaten van varkens en apen vindt en omdat christenen onder de nieuwe Egyptische "democratie" systematischworden vervolgd:

Mensenrechtenorganisaties reageren verontwaardigd omdat leden van een Egyptisch gezin tot 15 jaar gevangenisstraf zijn veroordeeld wegens hun bekering tot het christendom. Een rechter sprak de straf zondag uit in de stad Biba, in Boven-Egypte. De rechter veroordeelde ook zeven ambtenaren tot 5 jaar gevangenisstraf omdat zij de naam en de geloofsovertuiging van de christenen op hun paspoorten hadden aangepast. 

Dit Egyptische tuig wordt beloond met 5 miljard euro. Minister van Buitenlandse Zake Timmermans (altijd druk met Israël) heeft niet gebeld met Van Rompuy, niet van Ashton en geen voorwaarde gesteld aan hulp Egypte. Sterker nog Israëlbasher Timmermans heeft geen enkele voorwaarde gesteld aan de miljardenhulp voor Egypte, dit blijkt uit vragen CDA-CU-SGP.

Het is het zoveelste bewijs dat de sociaalliberale secularisten hand is hand lopen met islamisten. De excuustruzen gebruiken het excuus dat Morsi echt democratisch is gekozen. Echt waarrrr hoorrr hoor je de kinderen voor kinderen VVD'ers en PvdA'ertjes, aangevuld met GL'ers en D66'ers piepen. Dat minderheden en andersdenkenden (lees Joden, christenen, vrouwen en homo's) geen knip voor de neus waard zijn in Egypte boeit de secularisten niet. Het is een keuze inderdaad, gelukkig niet de mijne.