zaterdag 5 januari 2013

Secularisten en islamisten strijden hand in hand tegen christenen

Zoals u misschien al weet hebben secularisten van onder meer de D66 en VVD een bloedhekel aan christenen en alles waar die religie voor staat. Aan de andere kant beschermen deze partijen aan alle kanten de islam, want dat zijn gevoeligheden die niet met voeten getreden mogen worden, want voor je het weet lig je op de grond met een dolk in je lijer waar een briefje aan gepitst is, dat je de proleet profeet beledigd hebt en dat kunnen de secularisten van D66 en VVD niet hebben natuurlijk.

De SGP en de zijn CU zijn de liberale "verlichte" geesten dan ook meer dan zat en hebben een tegenoffensief ingezet, probleem is dat die jongens het nieuw testamentische andere wang toekeren hoog in het vaandel hebben staat waar zijn beter het oud testamentische oog om oog zouden moeten navolgen.

De verlichte liberale geesten hebben nu hun natuurlijke bondgenoot in islamisten gevonden. Lees bijvoorbeeld wat de Turkse Islamistische minister Erdoğan Bayraktar zegt:

"The biggest three countries in the world are not Muslim countries. China, India – only the U.S. believes in a single God. Spirituality and religious feelings are weakening," Bayraktar said.

"There are 2.5 billion Christians in the world," Bayraktar said. "Christianity is no longer a religion. It's a culture now. But that is not what a religion is like. A religion teaches; it is a form of life that gives one peace and happiness. That is what they want to turn [Islam] into as well."


Met die woorden kan hij lachend erelid van D66 worden.  Liberalen en islamisten, vrienden voor het leven. Christenen pesten is voor hen een doel. De ene groep om de joods-christelijke cultuur uit te roeren en de andere groep om de joods-christelijke cultuur uit te roeien,