maandag 28 januari 2013

LANG LEVE KONING WILLEM IV

De luidruchtige minderheid van de weg-met-onzers alias de zielloze republikeinen alias de pro-EU'ers hebben een slechte dag. Nederland krijgt een nieuwe koning. Koning Willem IV. Het typische Nederlandse gejank over de vader van Maxima is alweer begonnen en zal alleen maar door deze zuurbekjes toenemen. Want stel je voor dat je zomaar een feestje kan bouwen.

Zelfs de graaiers van de VVD bij monde van hun opperhoofd Mark Rutte heeft het over een groot feest maar wel sober. Zucht.... Ons VVD'ers ben zunig, behalve wanneer het over vastgoed gaat, of over de tabakslobby dan gaan alle remmen los, dat dan weer wel.

De mooie traditie van het Koningshuis wordt dus gelukkig voortgezet. Kost inderdaad wat, maar je hebt wel kwaliteit en duurzaamheid in huis. Met wisselende contacten als een president heb je dat dus niet. President Lubbers, president Bos, of president Halsema je moet er niet aan denken. The horror...

Ik hoop, tegen beter weten in, dat het een groot, exquis feest wordt, deze troonwisseling. Laat alle zuurbekjes maar lekker thuisblijven of -beter- naar het buitenland vertrekken, zodat er voor de verandering in Nederland eens een positief feest kan worden gehouden en gegeven.
Lang leve het koningshuis en lang leve Koning Willem IV.