zondag 13 januari 2013

JOVD en Jonge Socialisten haten bepaalde groepen succesvolle ouderen


Nou ja, bijna alle ouderen. Volgens de JOVD moeten 55plussers geld inleveren, dat is goed voor verwende JOVD'ers die met hun hockeystick nog geen deuk in een pakje boter hebben geslagen. Bepaalde oudere doelgroepen moeten volgens de JOVD maar even een deel van hun salaris inleveren omdat zij minder rendabel zijn. Niet alle oudere doelgroepen overigens, de ouders van JOVD'ers hoeven dat niet volgens de JOVD. Artsen (een typische groep JOVD-ouders mogen hun salaris behouden, tenslotte is inleveren prima, maar niet voor de pappa en mamma van het JOVD-kroost). De volgende stap voor de onrendabele 55 plussers is ongetwijfeld een speciaal teken, of speciale kleding om hen  onderscheidbaar te maken van de *kuch* rendabele oudere (lees de JOVD-ouder).

De jonge socialisten van de PvdA is het helemaal eens met de jonge VVD'ers. Tenslotte is dat harde werken van die ouderen belachelijk want de groep tussen 30 en 35 heeft het geld, dat verdiend is door de 55 plussers veel harder nodig volgens de verwende grachtengordelachtige jonge salonsocialisten.
De JOVD en de jonge socialisten hebben goed naar hun voorbeelden Rutte en Samsom gekeken en geluisterd en het grote herverdelen in casu nivelleren vinden zij helemaal prima. Uitgerekend ROOD, de jongeren van de SP snappen waar het echt om draait en nemen het voor de 55 plussers op:

Rood-voorzitter Lieke Smits vindt juist dat oudere werknemers een hele belangrijke rol hebben en dat ze daarin niet moeten worden gekort. "Minder productief is onzin. Hun kennis en ervarenheid wordt ondergewaardeerd", zei ze.

Spijker en kop door Lieke Smits. De prinsjes en prinsesjes van de JOVD en Jonge Socialisten mogen een voorbeeld aan ROOD nemen, die staan midden in de samenleving en leven niet in de ivoren toren in Wassenaar of de grachtengordel.