woensdag 26 december 2012

Over bouwende Joden en plofpalestijnen

Is het handig van Netanyahu om het bied genaamd E1 ten oosten van Jeruzalem te bebouwen? Nee, dat is het niet en het zal internationaal voor Israël vervelende gevolgen hebben, omdat Israël door de wereldgemeenschap anders wordt beoordeeld dan de buurlanden, die overal mee wegkomen en er geen haan is die er naar kraait.

 Het besluit werd door Netanyau genomen in reactie op het opschalen van de status van de Palestijnen bij de Vereningde Naties. 

Het geeft ook aan hoe Joden en Palestijnen tegen het conflict aankijken. Joden zijn boos en bouwen huizen, dit in tegenstelling tot de Palestijnen van Hamas die op woensdag opriepen tot een 3e intifada al reactie op de bouwplannenvan Israël:

Senior Hamas official Ahmed Abu Haliba, speaking to a Palestinian news source, said Israel’s announcements were the Jewish state’s attempt to “speed up the construction of the Temple” and that ”our people need… a new Islamic intifada to strike at the face of the enemy.”
Abu Haliba called on “all Palestinian factions” to resume suicide attacks “deep inside the Zionist enemy” and said that ”we must renew the resistance to occupation in any possible way, above all through armed resistance.”
 
Niet dat die lutser zichzelf vrijwillig meldt als plofpalestijn, dat dan weer niet, maar plofpalestijnen moeten er dus weer komen volgens deze verkondiger van de religie van de vrede.

Vreemd dat je diezelfde Haliba niet hoort over plofpalestijnen die zichzelf moeten opblazen in Syrië, daar zijn tenslotte 800 van zijn broeders en zusters met Allah verenigd.

Leestu zelf het artikel van Khaled Abu Toameh, Why Arabs Hate And Kill Palestinians, over de Palestijnen in Arabische landen en de rechten die door hun "broeders" worden toegekend.

Niets geen oproep van Hamas de eigen broeders en zusters in Syrië tegemoet te komen. De broeders en zusters die bij bosjes door mede-moslims worden afgeslacht. Nee bouwende Joden zijn de ergste vijand die de Palestijnen en hun linkse aanhangers kunnen voorstellen.