zondag 9 december 2012

Het blonde orakel uit Venlo is weer helemaal terug

Niet verwonderlijk. Tenminste niet voor Nederlanders die het ontkennen, ontwijken en ontkrachten moe zijn. Na een kleine opleving in de poldercultuur is een groot deel van Nederland er al weer helemaal klaar mee. Consensus is voor stinkende hippies zeg maar, oké gechargeerd maar daar komt het in het kort op neer.

De Europese bemoeizucht gekoppeld aan een zwak opererend kabinet dat de wensen en dromen van Nederland niet vertegenwoordigt zorgt ervoor dat het kabinet kan rekenen op een derde van de steun binnen de Nederlandse bevolking, een dieptepunt waarvan je mag zeggen, dat ieder kabinet zich achter de oren zou krabben over het uitgezette beleid. Zo niet dit kabinet, dat liever op ramkoers ligt met het eigen electoraat, dan op te staan tegen verhuftering in de samenleving en de dictatuur uit Brussel.

Rutte & Co. worden dan ook week in week uit afgerekend op het negeren van het electoraat. Het is het hernieuwde  invoering van de euro gevoel. Er wordt de Nederlander van alles door de strot geramd door de zogenaamde volksvertegenwoordigers in Den Haag. Slikken of stikken is het devies van Rutte en Samsom. Helaas voor beide technocraten is het electoraat mondiger dan voor september 2012 en pikken zij de constante stroom leugens uit Den Haag niet meer. Je kan rustig over een vertrouwenscrisis praten. Deze vertrouwenscrisis zorgt ervoor dat Geert Wilders weer de grootste in Nederland is, dit omdat Wilders geluiden tegen de Brusselse bemoeienis en tegen de verhuftering van Nederland laat horen. De comeback kid uit Venlo voor velen, de blonde boeman voor anderen. Hij is terug en zolang dit kabinet niet tegemoet komt aan de wensen van het electoraat, bestaat er een mogelijkheid dat in een niet al verre toekomst Wilders-I een gerede kans kan maken.

Iedereen die zegt dat dit nooit het geval kan zijn, wil ik het tafereeltje in herinnering brengen waarin Wilders, Buma, Pechtold en Roemer gezellig een overleg aan het houden waren tegen dit kabinet.