vrijdag 21 december 2012

Hedwigepolder? Ich schäme mich Niederländer zu sein


Nederland gepiepeld door een stelletje kutbelgen en door de in Brussel gehuisveste Europese dictatuur in de vorm van de Europese Commissie.  Een van de oudste polders van Nederland gaat in 2019 definitief onder water ter meerdere eer en glorie van Antwerpen dat graag een havenstadje wil zijn.

 Nederland ontpoldert en gaat zelf  de concurrentie aan met Rotterdam, meer eigenhaat en "weg met ons" is niet mogelijk. De dierenaanbidders vinden het allemaal geweldig, want er kan weer een of andere achterlijke vogel landen op een stukkie water. Echt. pathetischer kan je het niet maken. 

Nederlands land wordt opgegeven voor België, welke nitwit dat ooit verzonnen heeft werd vroeger met pek en veren het land uitgejaagd. Tegenwoordig krijgen dezen ruggengraatlozen een baantje in Brussel, daar zijn ze dan in goed gezelschap en vallen ze niet op tussen de andere Europese dictatoriale technocraten. 

De Belg en de Europese Gauleiters lachen zich een ongeluk bij zoveel Nederlandse lafheid. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat dit onzalige en stompzinnige plan doorgang kan vinden, alleen maar voor iets van een Europese gedachte. Zum kotzen in het kwadraat en meer dan dat.

Nederland wordt bruut anaal genomen en mag de eigen feces via fellatio weglikken en zeggen:  hmmmm.... jammie, haute cuisine.  Dat is de staat van Nederland van trotse VOC natie vervallen tot vazalstaat waar andere landen bepalen wat goed is voor Nederland. 

De eurofielen zullen juichen en zeggen dat het inderdaad haute cuisine is, de normaal denkende Nederlander zal het afschuw aanschouwen en zich vertwijfeld afvragen waarom er niet meer verzet is.