zaterdag 22 december 2012

Goh, Egypte is een islamitisch land en de Paus is katholiek

Het kromdenken van de seculiere medemens kent voorwaar geen grenzen en lezen kunnen zij ook niet.
Eerst maar even over de seculiere uilskuikens, waaronder veel "liberale" politici van D66 en VVD die afgaan op de agitprop van de NOS en Nu.nl inzake de uitspraken van de Paus over homo's. De uitspraken zoals aangegeven in de Nederlandse media en gretig overgenomen door politici die makkelijk willen scoren over de rug van religie heeft de paus niet gedaan. Hier de link naar de echte toespraak en niet de foptoespraak die seculiere minkukels graag willen geloven:


Dat NU.nl en de NOS een eigen agenda hebben is duidelijk, dat Nederlanders die leugens voor waarheid aannemen is pathetisch en zegt veel over de volgzaamheid van die seculieren.

Dan Egypte. Egypte kiest vandaag voor een grondwet waarin is geregeld dat sharia leidraad wordt in het nieuwe Egypte onder de islamist Morsi. Dat is dus tegen het zere been van veel liberalen en andere seculieren die het vanuit West-Europa maar moeilijk vinden al die religie. Scheiding tussen kerk en staat is hun hoogste doel. Prima, maar deze a-religieuzen vergeten voor het gemak dat van de 83,688,164 Egyptenaren 90% moslim is. Deze, toch wel ruimschootse meerderheid heeft er geen enkel probleem mee dat de grondwetgebaseerd is op de Islam. Het ultieme kromdenken van de seculier is dat hij overal ter wereld het seculiere denken wil invoeren, een soort seculiere islam zeg maar, een seculier kalifaat zoals u wilt. Deze seculiere fundamentalisten schreeuwen dus om het hardst wanneer er in Nederland een minderheid hun dieren op rituele wijze willen slachten en diezelfde Nederlandse seculieren schreeuwen wederom wanneer een islamitische meerderheid sharia in eigen land wil invoeren. Kromdenken in optima forma, alles onder het mom van de eigen vrijheid van meningsuiting zonder zich om de vrijheid van anderen te bekommeren.

Egoïstischer kunnen we het niet maken, wel meer seculier.