zondag 4 november 2012

Paars blijft een puinhoop - het gelijk van de goddelijke kale

Pim Fortuyn, de JFK van de Nederlandse politiek. Geteisterd door linkse taartengooiers, karkaktervermoord door linkse media en linkse politici en daadwerkelijk vermoord door een linkse tofu-vreter. Die Pim Fortuyn publiceerde ooit eens een boek met de titel: "De puinhopen van Paars". Een titel die nog steeds zijn naam eer aandoet met het aantreden van Paars III aanstaande maandag.

Puinhopen heeft Paars III al veroorzaakt, rokende puinhopen. De VVD ligt aan scherven geslagen door een PvdA-regeerakkoord geniaal uitonderhandeld door Samsom en Dijsselbloem, waarvoor alle respect overigens. De kernfysicus Samsom versus de geschiedenisleraar Rutte, een ongelijke strijd die als resultaat met zich meebrengt dat iedereen die succesvol in Nederland gestraft is, of gestraft wordt.

Werkenden moeten hun verdiende geld inleveren voor de verschillige Nederlander.
Resultaat is, dat de VVD een electorale klap geïncasseerd heeft die zijn weerga niet kent. De zetelwinst die de liberalen hebben geboekt is verdampt, zo blijkt uit de laatste peiling van Maurice de Hond. Van de huidige 41 zetels blijven er een miezerige 27 over.  Ongeveer 840.000 kiesgerechtigde Nederlanders zoeken hun heil bij andere partijen.

Onderstaand plaatje zegt meer dan 1000 woorden. De VVD: op naar de nul zetels.