woensdag 7 november 2012

Jaloerse babyboomkids Rutte en Samsom nemen wraak op hun ouders

Laat het woord babyboomers vallen en een hele generatie gaat gillend van de woede uit hun dak. De, gechargeerd, GeenStijl/G500 generatie zeg maar. 


Volgens deze GG-generatie is alles de schuld van de babyboomer. Dat de gemiddelde babyboomer initiatief toonde en daarom is waar het nu moet zijn deert de GG-generatie niet. De GG-generatie vindt nivelleren cool want die babyboomers hebben al genoeg geprofiteerd van de maatschappij die zij nota bene zelf hebben opgebouwd.
Delen moeten ze en delen zullen ze. De leiders van de GG-generatie Rutte en Samsom denken ook dat de babyboomgeneratie moet worden aangepakt. Zij hebben een kabinet geformeerd die het doel heeft mensen aan te pakken die hun hele leven gewerkt hebben Nederland op het hoge niveau te tillen waar het zich nu bevindt. Die inspanning moet dus bestraft worden met maatregelen die het regelen dat de GG-generatie extra gratis geld krijgt zonder zich daar bovenmatig voor hoeft in te spannen.

Er zal een groep Nederlanders zijn die keihard gewerkt hebben voor hun oude dag. Ouderdom komt met gebreken, misschien wel omdat zij zo hard gewerkt hebben, deze mensen zijn ziek en hebben zorg nodig. Het feit dat zij geld hebben is een straf geworden. Geld is vies volgens Rutte en Samsom, zij met geld moeten dat inleveren. Tot wel 60% schrijft het Financieel Dagblad op basis van een analyse van Gupta Strategists, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in zorg.

Deze groep ouderen is hun hele leve lang zuinig geweest, hebben geen schulden, hebben alles netjes afbetaald, hebben keurig gespaard en worden keihard in het pak genaaid door hun jaloerse VVD en PvdA die het een feestje vinden deze groep ouderen dusdanig te nivelleren dat zijn niets overhouden.

Rutte en Samsom ga je schamen en bied je ouders je excuses aan. Jullie hebben er een zooitje van gemaakt. Jullie hadden beter naar je ouders moeten luisteren die volgens het credo: zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen leven. Schande en schaamte dat zouden beide feestvierende heren moeten voelen.