dinsdag 20 november 2012

Israël doet er goed aan de banden met Turkije te verbreken

Nadat islamist Erdogan Israël uitmaakte voor terreurstaat, heeft diezelfde hypocriet Israël beschuldigd van etnische schoonmaak in Gaza. Hypocriet inderdaad daar er maar een etnische schoonmaker is in het Midden-Oosten en dat is Turkije. Armenië is een voorbeeld  en de etnische schoonmaak in Turks Koerdistan.

Dat is dus de Erdogan waar Ploumen en Rutte als eerste een bezoek aan brachten en waar Rutte als een Chamberlain de woorden "zet Wilders uit je hoofd" uitsprak, dat is hetzelfde Turkije waar Nederlandse patriotraketten worden geïnstalleerd. Dat Turkije heeft dus de gotspe Israël te beschuldigen van iets dat Israël niet doet en niet is, maar waar Erdogan zich zelf op dagelijkse basis schuldig aan maakt. 

Israël doet er dan ook goed aan alle banden met islamist Erdogan te verbreken. Het is van de zotte dat een land als Israël, dat zich moet verdedigen tegen allerlei regimes en groeperingen dat Israël wil vernietigen, valse beschuldigingen pikt van een islamist die deze groeperingen direct en indirect sponsort.  Turkije, het land dat Koerdistan en Cyprus bezet houdt. 

Het verbreken van banden door Israël met Turkije zal de Joodse Staat geen kwaad doen, eerder goed. Het laat de wereld zien dat Israël niet over zich heen laat lopen en het toont aan dat Israël geen banden onderhoudt met sponsors van terreur.

Het is van de gekke dat een Erdogan wegkomt met deze flagrante leugens en dat er geen vragen bij worden gesteld. De wereld is bang voor Erdogan omdat zij hem nodig hebben, Erdogan weet dat en uit daarom zijn perverse onwaarheden over Israël. De wereld Chamberlaint ondertussen vrolijk verder.

Benyamin Netanyhu doet er goed aan zijn morele plicht te doen door een streep in het zand te trekken en de banden met het Turkije van Erdogan te verbreken.  Genoeg is genoeg.