donderdag 1 november 2012

De P van Pathetisch in PvdA

Terwijl Nederland worstelt het hoofd boven water te houden kunnen Nederlanders gelukkig vertrouwen op de Pathetische van de Aarde voorheen de Partij van de Arbeid.


Hoe pathetisch? Leest u even mee. Tweede Kamerlid voor de PvdA Desiree Bonis die de volgende verbijsterende tweet de wereld instuurde:


Het is echter niet alleen Desiree "iedereen even arm, behalve ik" Bonis die het gore lef heeft de werkende middenstand in Nederland in het gezicht te spugen, ook beogend minister Ronald Plasterk lacht hard in het gezicht van de minder bedeelde Nederlander.

Terwijl meer en meer Nederlanders mede dankzij Ronald en zijn PvdA gebruik moeten maken van de voedselbank is Plasterk bezig met zijn uiterlijk:


Wanneer je de link opent kom je uit op de volgende site:
Klik op foto voor vergroting

Terwijl een deel van zijn achterban bezig is te overleven en niet weet hoe het deze maand weer rond moet komen, vraagt Plasterk zich af aan aan welk maatkostuum hij zijn riante onkostenvergoeding deze keer moet uitgeven.
 
Het Datsjatijdperk is weer in volle bloei. De armen worden dom gehouden, de middenklasse kapot gemaakt en de bestuurders verrijken zich. Het kabinet Marx Rutte ten top.