donderdag 1 november 2012

CDA: kampioen informatievoorziening zorgpremie. D66: Lof der Domheid

Zoals u misschien wel weet zijn veel politici op twitter terug te vinden. Zowel Tweede Kamer- Eerste Kamer en Europese Parlementariërs houden het electoraat op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De laatste dagen is er veel commotie ontstaan over de inkomensafhankelijke zorgpremie van het nieuwe Kabinet Rutte-2. De Nederlandse bevolking smeekt om duidelijkheid. Iets dat ze niet krijgen via de media, of via de VVD of PvdA.

 Ook vele oppositiepartijen laten steken vallen bij de informatievoorziening. De SP kan alleen maar leeg roepen over de hoogste inkomens. 

De PVV is onzichtbaar op twitter.

De Lof der Domheid komt echter op het op het conto van D66:De enige oppositiepartij die met gedegen en te controleren informatie komt is het CDA.
De heren Knops en Omtzigt geven op twitter een stroom van informatie over de kabinetsplannen waar Nederland wat aan heeft. 

Hulde dus voor het CDA, dat zich binnen no time ontpopt als de oppositiepartij waar Nederland iets mee kan. Geen holle frasen, maar gedegen informatie.  Precies wat Nederland nodig heeft op dit moment.