dinsdag 30 oktober 2012

Nederland houdt niet van succesvolle Joden

Succesvol in Nederland is door de linkse zesjescultuur al ellende, succesvol en Jood zorgt ervoor dat je in Nederland hoe dan ook geslachtofferd gaat worden.


Job Cohen moest hoe dan ook weg. De man die bij zijn hernieuwde aantreden de PvdA van een dieptepunt naar een hoogtepunt bracht in de peilingen, wat volgde was een campagne die zijn weerga niet kende in Nederland.

 Uri Rosenthal die constant verdacht werd gemaakt door zijn Joods zijn aan Israël te koppelen, dat Uri Rosenthal gewoon beleid uitvoerde van het CDA-VVD kabinet soit, werd niet over gesproken. Uri Rosenthal zorgde voor krantenkoppen was succesvol en is gedumpt door Mark Rutte.

Bram Moszkowicz, de man die Wilders verdedigde, Wilders die zegt pro-Israël te zijn, daar wonen Joden.  Bram Moszkowicz een van de meest bekende en succesvolle advocaten is door de Raad van Discipline veroordeelt. Bram mag zijn ambt nooit meer uitvoeren

Lodewijk Asscher is de volgende succevolle Jood waar de messen al voor worden geslepen. De slijpteen heet GeenStijl het bericht heet "Aanstaand minister Asscher is een fraudeur" De Jood heet Asscher en wordt voorbereid geslachtofferd te worden. 

Nederland en institutioneel antisemitisme gaan hand in hand.