dinsdag 23 oktober 2012

De Gazastrook een gevangenis? Wat een lachertje

Afgelopen week was er weer een blokkadebreker, een soort abortusboot, maar dan anders.

Linkse hippies met een verstoord wereldbeeld die Israël willen afschilderen als de grote boosdoener in het Midden-Oosten, of zelfs de hele wereld. Antizionisten noemen deze jongens en meisjes zich graag. Zij propageren Israël als apartheidsstaat en vergelijkingen met Nazi's is hun metier, want dat bekt lekker en verkoopt goed binnen hun kringen.

 Deze blockadebootbewoners zien de Gazastrook dan ook als gevangenis, of nog beter in hun beperkte beleving, een concentratiekamp.

Waar je deze linkse lutsers en hun islamistische vriendjes nooit over hoort is het feitje dat er bijna dagelijks raketten worden afgeschoten uit dat concentratiekamp, dat er Gazanen zijn die op Hadj kunnen en dat de Emir van Qatar de Gazastrook zonder blikken of blozen kan bezoeken.  De emir van Qatar bezoekt dus het concentratiekamp Gaza om gezellig een kopje thee te drinken met de echte onderdrukkers, die van Hamas. Hamas de schender van mensenrechten, vrouwenrechten en homorechten. Hamas, dat alcohol heeft verbannen uit Gaza. Hamas dat martelt, Hamas dat dicteert. Dat Hamas dus waar de linkse lutsers en de islamisten over zwijgen, nee het zijn de joden zionisten die de volle laag hoe dan ook moeten krijgen.

Tijdens het bezoek van de Emir van Qatar aan Gaza laten de potentiële Palestijnse massamoordenaars zich niet onbetuigd. Een bermbom aan de Gazaans/Israëlische grens in ontploft waarbij een officier van de IDF ernstig gewond raakte en er zijn weer raketten op Israël afgeschoten. vijf deze keer. Israël heeft aangegeven tijdens het bezoek aan het concentratiekamp geen verdedigingsacties uit te voeren, daar maken de Palestijnse kampers dus ruimschoots gebruik van.

Maar niet getreurd, ondanks de constante oorlogsmisdaden van de Palestijnse kampers blijven de linkse lutsers en hun islamistische trawanten propageren dat Gaza een concentratiekamp is. 

Pathetisch? Iemand?