zondag 21 oktober 2012

De Egyptische president vertrouwt op Allah om de Joden te vernietigen

Antisemitisme in Egypte is net zo normaal als gebakken brood. Het is lastiger geen antisemiet in Egypte vinden dan een zandkorrel.


Antisemitisme was onder Mubarak al de gewoonste zaak van de wereld, maar nu zit er een president die zelf vindt dat de Joden maar eens moeten worden uitgeroeid. Deze Moslim Broederschappresident wil dat zo graag dat hij persoonlijk de hulp van Allah inroept.


Tijdens het vrijdaggebed dat werd uitgezonden op de Egyptische Staatstelevisie roept een staatsgoedkeurde haatbaard op tot haat tegen de Joden met de volgendewoorden:

In footage of the service from Matrouh governorate’s el-Tenaim Mosque screened on Egyptian state television on Friday, Morsi was shown in fervent prayer as cleric Futouh Abd Al-Nabi Mansour, the local head of religious endowment, declared, “Oh Allah, absolve us of our sins, strengthen us, and grant us victory over the infidels. Oh Allah, destroy the Jews and their supporters. Oh Allah, disperse them, rend them asunder. Oh Allah, demonstrate Your might and greatness upon them. Show us Your omnipotence, oh Lord.”
According to the Anti-Defamation League (ADL), Morsi could be seen mouthing “amen” to these sentiments.

Probleem voor alle islamitische jodenhaters ter wereld, waaronder Morsi,  is echter dat de almachtige Allah een slecht luisteraar is, of Joden gewoonweg heel erg leuk vindt, daar de Joden dag in dag uit in Israël hun gang kunnen gaan en in andere delen van de wereld tot op zekere hoogte.  

Nu zijn er enkele theorietjes die kunnen verklaren dat de Joden nog fris en vrolijk rondlopen: Allah heeft helemaal geen zin om Joden te vermoorden, Allah is minder machtig dan de haatbaarden willen doen geloven, of de God van de Joden is sterker dan Allah, dat kan natuurlijk ook.

Als de laatste mogelijk de ware schijnt te zijn, dan geeft dat weer voeding aan de jaloezie en het minderwaardigheidscomplex van de islamisten die in veel, zo niet alles de mindere zijn van Joden.
Ik noem de voorbeelden: Israël als succesverhaal en Nobelprijzen.  Nuf said.