dinsdag 2 oktober 2012

Brusselse burgemeester: religieuzen hebben teveel kinderen

Dat het seculiere fundamentalisme oprukt is geen nieuws. Eerst was er de discussie over onverdoofd slachten, vervolgens was er de bedreiging aan het adres van SGP-voorman Kees van der Staaij inzake zijn standpunt over abortus, de discussie in Duitsland over de besnijdenis, nu weer in Finland waar de rechtspopulisten "Ware Finnen" met een wetsvoorstel tegen besnijdenis komen en als klap op de vuurpijl, de socialistische burgemeester van Brussel, Freddy Thielemans,  die vindt dat joden, moslimsen christenen te grote gezinnen hebben.


De bemoeizucht van de seculiere fundamentalisten kent geen grenzen en benadert de regelzucht die terug te vinden is in de Sharia.

Brussel met een inwonersaantal van 1,1 miljoen kent een moslimpopulatie van 220.000 moslims en wel 20.000 joden..... Dat zijn er klaarblijkelijk teveel volgens de socialistische fundi, die, om de schijn op de politiek correcte schijn op te houden maar even alle religies meeneemt in zijn seculiere fundamentalisme.
De seculiere fundi's nemen het liefst een voorbeeld aan het dictatoriale China met hun rigide een kind politiek.  Niets keuze voor het individu. Nope de seculiere fundi bepaalt wel even wat goed is voor iedereen en als je er anders over denkt ben je een religieuze zeloot ofzo. 

Betuttelracisme pur sang van een nieuwe blanke seculiere elite die dus precies weet wat een ander moet denken en doen in de naam van het grote seculiere gelijkheidsdenken, de ultieme zesjescultuur zeg maar, of het grote andere gelijkheidsprincipe van socialisten "iedereen even arm".

Thielemans deed zijn uitspraak naar aanleiding van het woningbouwprogramma in Brussel dat niet aan de eisen van grote gezinnen kan voldoen. Als een goede omdraaier, hebben secufundi's vaker last van, zoekt Thielemans het niet in zijn inadequate bouwplannen maar geeft hij de schuld aan een minderheid, in dit geval de religieuze medemens.

Secufundi's zijn niet gebonden aan een politieke stroming. Je komt ze overal tegen van links tot rechts tot populisme. Ze rukken op en dringen meer en meer hun mening op in naam van hun vrijheid. Enge mensen.