zaterdag 15 september 2012

Moslimfundi's zijn aandachtshoeren

Wanneer je religie een beetje solide in elkaar steekt, laat men zich niet constant provoceren door slecht gemaakte cartoons, of slecht gemaakte films. Hoe anders werkt dat bij de ongewassen meute in de islamitische landen en bij salafisten met een politieke agenda in het Westen.


Het vuur wordt nog meer opgestookt door de inadequate reacties door de VN en de VS. In plaats van het geweld keihard te veroordelen wordt de filmmaker constant en consequent aangepakt.  Daardoor geeft men de aandachtshoeren verdere ammunitie meer absurde eisen te stellen en door te gaan met het aanvallen van Westerse vrijheden. 


De Moslimfundi's zullen niet stoppen en zien iedere kniebuiging van het Westen als een teken van zwakte en een overwinning voor de zogenaamde heilige zaak, deze keer in de vorm van Mohammed, volgende keer zal het zijn omdat de moslimfundi's aanstoot nemen aan de kerstversieringen in de straten. Hup we steken een ambassade in de fik en westerse goedpraters en excuustruzen staan in de rij om de religie van de vrede een hart onder de riem te steken. 

Het antwoord van het Westen zou moeten zijn: geen excuses en iedere fundi die het flikt om een ambassadeterrein te bestormen wordt rücksichtlos met zijn schepper verenigd. 

In het Midden-Oosten en speciaal bij moslimfundi's is de punniktruienaanpak van het linkse Westerse smaldeel aan dovenmansoren gericht. Wil je de wetten van Darwin in actie zien dan is het Midden-Oosten de uitgelezen plek deze te bestuderen. Ieder zwaktebod wordt keihard afgestraft.  De Westerse consensuscultuur doet het leuk tijdens het theepartijtje met verse tofu op de Grachtengordel, maar in het Midden-Oosten geldt er maar een wet. Degene met de meeste vuurkracht wint. 

Obama en andere Westerse leiders moeten leiderschap tonen door een lijn in het zand te trekken. Tot hier en niet verder, probeer het toch en aanvaard de dodelijke consequenties.