woensdag 5 september 2012

Iran: Zionistische regime verspreidt homoseksualiteit voor werelddominantie

De mad muhllahs in Teheran gaan zover in hun pathetische excuses om kernwapens te produceren dat een staatskrant in Iran Israël beschuldigt van het verspreiden van homoseksualiteit. Echt, dommer kunnen we het niet maken wel lachwekkender, ware het niet dat deze waanzinnigen het serieus menen.


Mashreg nieuws dat gelieerd is aan radicale islamisten in Qom, een heilige stad voor sjiieten wereldwijd, schreef dat de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk "Joods geld" aanwenden om homoseksualiteit wereldwijd te verspreiden.  In het artikel wordt Israël aangevallen wegens de promotie van gelijke rechten van homo's en Tel Aviv dat het een paradijs is voor homoseksuelen. 


Met deze stompzinnige aanval zoekt de krant een excuus voor het executeren van Iraanse homoseksuelen en voor de vernietiging van de staat Israël.

Het is dan ook onvoorstelbaar dat Europa met Ashton en Nederland met Rosenthal stil blijven bij deze perversiteit van deze Iraanse staatskrant. 

Het geeft maar weer eens aan hoe bang Nederland en Europa is om Iran op de tenen te trappen en hoe men omgaat met de Iraanse "gevoeligheden".

Het zou Ashton en Rosenthal sieren de respectievelijke Iraanse Ambassadeurs uit te zetten, of op zijn minst ter verantwoording te roepen.

De tekst van de staatskrant is antisemitisch, homofoob en tegen het vrije westen gericht. Wanneer staat dat vrije westen nu eindelijk een op die vrijheden te verdedigen en zich niet laat chanteren door  religieuze waanzinnigen?