vrijdag 21 september 2012

De islam is een onzekere godsdienst

Welke andere godsdienst heeft de hulp nodig van de Verenigde Naties, president Obama en de voorzitter van het Europese Parlement Martin Schulz om geloofwaardig over te komen?

Joden worden al eeuwenlang vervolgd door christenen en moslims, toch hebben joden geen ambassadeurs vermoord, of bezittingen vernield omdat zij zich beledigd voelen.

Christenen hebben het ook niet makkelijk in de islamitische landen, regelmatig gaat er een kerk in vlammen op en iedere vijf minuten wordt er een christen in een islamitisch land vermoord, toch staan Obama en Schulz niet te excuustruzen wanneer het over die vermoorde christenen gaat die in naam van de religie van de vrede het tijdelijke voor het eeuwige inwisselen.

En ja hoe zit dat eigenlijk met de zogenaamde religie van de vrede die tegen geen enkel stootje kan.
De islam behoort tot de meest onzekere fragile religies in de wereld. Kritiek en zelfkritiek zijn uit den boze. Er zijn genoeg islamitische landen waar de doodstraf wordt uitgevoerd omdat je iets negatiefs zegt over de islam. Een vreemde gang van zaken, dat je geen vragen mag stellen over je godsdienst, maar deze voor je dient te houden anders wordt je opgehangen.  waar zijn deze fundamentalisten bang voor? Voor vernieuwing van hun religie, een renaissance die andere inzichten veroorzaakt?

Moslims zijn zo bang voor kritiek dat zij alle kritiek op Islam wil verbieden. De term Islamfobie is daar voor uitgevonden en wordt actief gesponsord door de OIC (Organisation of Islamic Cooperation) De grootste lobbyorganisatie binnen de Verenigde Naties met veel macht.

Wanneer deze waanzin doorgang vindt zijn mohammedcartoons voortaan verboden, daar waar de islamitische landen wel door kunnen blijven gaan met de dagelijkse stroom antisemitische cartoons. (dit om de het hypocriete van de OIC aangesloten landen weer te geven).

Obama en Schulz faciliteren het verbod op islamfobie dus. Zij bezwijken onder de druk van onzekere mensen die hun religie niet goed kunnen uitleggen naar de buitenwereld en daarom naar geweld grijpen omdat normaal communiceren deze barbaren niet gegeven is.

Moslimfundamentalisten zijn bange mensjes met een lage eigendunk, weinig vertrouwen in hun God en de profeet en met een minderwaardigheidscomplex van hier tot aan Mekka. Dat is op zich prima dat zij onzeker zijn. Het probleem is, dat zij van hun eigen minderwaardigheidsgevoel mijn probleem  maken door mijn vrijheid van meningsuiting in te perken.