woensdag 19 september 2012

Barack Obama en Martin Schulz aarslikken islamisten

Overwinning voor de humorloze haatbaarden. Het begin van het einde van de vrijheid van meningsuiting mede mogelijk gemaakt door de voorleespresident van de Verenigde Staten en dhimmie die zich voorzitter noemt van het Europese Parlement Martin Schulz.


Barack Obama trachtte YouTube te overtuigen dat het filmpje dat Mohammed schijnt te beledigen gecensureerd moest worden. Met andere woorden YouTube moest van de socialistische president het filmpje verbieden. 
Gelukkig hield YouTube de rug recht en zei een hartelijk fuck you very much richting de ruggengraatloze Obama.
Europa kon natuurlijk niet achterblijven en heeft in de vorm van Europees Parlementsvoorzitter zijn eigen hersenloze islamistische aarslikker gevonden in de vorm van de Duitser Martin Schultz. Een tijdje geleden was er een andere Duitser die een verenigd Europa voorstond, deze Duitser had goede contacten met de Mufti van Jeruzalem. Duitsers en islamisten vormen dan ook historisch een fan-tas-tische combinatie, tenminste voor Duitsers en islamisten.

Herr Schultz vond het een goed idee om de film over de moordende Mohammed te veroordelen in plaats van de moordenaars en verkrachters van de Amerikaanse ambassadeur. 

Het OIC (Organisation of Islamic Coopertion) zal handenwrijvend toekijken, zij zijn tenslotte al een tijdje bezig alle islamfobie wereldwijd te verbieden.

Bij de baard van de profeet laten wij ons de mond niet snoeren door Obama, Schultz en het OIC.

OZO OZO OZO