dinsdag 21 augustus 2012

Rutte, Roemer en Wilders weigeren te debatteren


Minachting voor de kiezer, of een feest van de lafheid, zo kan je de weigering van de angsthazen Rutte, Roemer en Wilders typeren. Het is nu al de tweede keer dat de bewuste heren weigeren een debat aan te gaan en inzicht te geven over hun standpunten en waar er eventueel rek zit in diezelfde standpunten. De respectievelijke achterbannen zullen spinnen dat het slim is wat hun leiders doen, maar het is natuurlijk een aanslag op ons democratisch bestel deze arrogantie, of lafheid van Rutte, Roemer en Wilders.
De heren weigeren dus om bij het NOS-debat aanwezig te zijn. Wanneer de NOS het lef heeft zetten zij drie lege stoelen neer met foto van de aanwezigen waar een streep door getrokken is en met hoofdletters het woord ANGSTHAAS.


De heren vinden het kennelijk niet belangrijk de kiezer te informeren over de standpunten van de respectievelijke partijen. Nu weet ik dat het een utopie is, maar ik hoop van ganser harte dat deze walgelijke weigering door het VVD, SP en PVV-stemvee wordt afgestraft. Utopisch inderdaad daar het woord stemvee reeds impliceert dat het de doorgewinterde VVD, SP en PVV-stemmer niet uitmaakt wat hun leiders doen. Zet hen een bord feces voor. laat hun leiders zeggen dat het haute cuisine is en de respectievelijke achterbannen zullen het eten alsof er geen morgen bestaat.

Gelukkig zijn er partijen die de kiezer wel serieus nemen, deze partijen hebben de uitnodiging van de NOS dan ook aangenomen om de debatteren over de zaken die zeker deze verkiezingen zullen spelen. Europa en de economische- en financiële crisis. Zaken die iedere Nederlander ter harte gaan en zaken die Roemer, Rutte en Wilders alleen met de mond belijden, maar niet met hart, dat moge duidelijke zijn na hun hautaine weigering deel te nemen. 

Wanneer je praat over de politieke elite, dan zijn de drie heren daar dus het exponent van.
De aanwezige partijen moeten er keer op keer op hameren dat de bende van drie afwezig is.
In de VS was er de kreet: where is my vote. In Nederland kan die kreet zijn: De drie nuttelozen van de macht.