maandag 21 mei 2012

Wilders kan Staat gaan aanklagen wegens ESM-verdrag

Sommige Europese landen zullen opgelucht ademhalen. Het zwarte gat dat ESM heet is weer een stap dichterbij gekomen en daarmee het gratis belastinggeld waar deze landen hun begerige handjes naar uit zullen uistrekken. In de Europese newspeak moet falen beloond worden en de Kunduzcoalitie voldoet graag aan deze Europese leugen.

Geert Wilders van de PVV ziet een overdracht van soevereiniteit niet zitten en had het kabinet met gedoogsteun een ultimatum gesteld om het ESM-besluit tot na de verkiezingen uit te stellen. Arrogant-1 onder leiding van Rutte heeft niets te maken met massale protesten uit de samenleving. 

Het FD meldt:


Het kabinet ziet geen reden om het wetsvoorstel in te trekken waarmee Nederland deelnemer wordt aan het ESM, het permanente noodfonds voor eurolanden met schuldenproblemen. Dat melden Haagse bronnen aan het FD. Geert Wilders had het kabinet tot vanmiddag vier uur de tijd gegeven om het voorstel in te trekken.
Dankzij Rutte is de provincie Nederland een feit. "Hulde" voor het verkwanselen van de Nederlandse soevereiniteit. Wanneer de VVD weer eens de verkiezingen ingaat als Eurosceptisch dan weet u bij voorbaat dat het een flagrante leugen is.