zaterdag 26 mei 2012

Iran kniediep aanwezig in Syrië

Syrië, u weet wel, dat is dat land waar de heerser 10.000 van zijn burgers kan doden en ermee wegkomt, dat Syrie ontvangt zaterdag twee vrachtschepen vol wapens om nog meer burgers mee te doden. De leveranciers zijn schurkenstaten Rusland en Noord-Korea.

De wereld legt Syrië geen strobreed in de weg en de internationale boeroepers, die erg goed zijn in het organiseren van flotilla's en flytilla's naar de enige democratie in het Midden-Oosten zijn in geen velden of wegen te bekennen wanneer het op de slager van Damascus aankomt. "No Jews no news" geldt nog steeds voor de internationale socialisten en de islamistische aanhangers. Daarbij komt ook nog dat de flotillaorganisatoren warme banden met de Syrische massamoordenaar Assad onderhouden.


Rusland en Noord-Korea sturen dus ongstoord en ongehinderd wapens naar Syrië. Rusland de Professor Katsman (zie foto) en Noord-Korea de Odai

De wapenleveranties worden betaald door een andere schurkenstaat: Iran.

Haaretz schrijft:
"The shipments arrive by air and sea and they are being paid by a special slush fund that the Iranian government set up for this purpose.” According to the figure, in the past when Syria received arms from Russia, when it still was the Soviet Union, the payment was in goods, and delayed for twenty years, but today Russia demands cash in advance for weapons. “Iran is assisting Assad in many ways, including military advice and technology,” says the opposition source, “but the most significant help is the supply of ready cash to pay for weapon supplies.
Uit die verklaring komen twee zaken prominent naar voren: de eerste is dat Iran en alles aan zal doen Assad in het zadel te houden om zo de greep op Israël in stand te houden. Een tweede gerechtvaardigde observatie is dat de sancties tegen Iran geen effect hebben, mocht dat wel het geval zijn geweest dan hadden die scheepsladingen nooit cash betaald kunnen worden.

In Israël zal men ook tot die conclusie zijn gekomen. De internationale gemeenschap is veel geschreeuw weinig wol wanneer het aankomt op Syrië en Iran. Mocht Israël Iran aanvallen, dan is dat een optelsom van oorzaak en gevolg en een terechte aanval van Israëlische zijde.