zondag 13 mei 2012

Een NEE tegen Europa is een JA voor Democratie

De Eurofiele partijen en de oligarchie in Brussel houden hun hart vast. Nederlandse verkiezingen die in het teken staan van de opgelegde, gedetailleerde regelgeving vanuit de Brusselse bunker. Op het moment dat Rutte-1 viel kwamen Smit-Kroes en Verhofstadt uit hun bunker gekropen om hun genoegen over de val uit te spreken. Kritiek uiten op de Brusselse arrogantie is tenslotte ten strengste verboden. Europa is goed Europa is machtig is het mantra dat de Europese spindokters tot op de dag van vandaag keer op keer herhalen.

De werkelijkheid is een andere. Er zijn vele Europese instituten die tot in detail het leven voor u willen regelen, met iedere regel uit de ivoren toren van Brussel wordt de soevereiniteit van Nederland kleiner. De Eutopisten zijn er als de kippen  bij om u te vertellen dat die verminderde soevereiniteit niet erg is, omdat het goed voor u is, of dat het licht uitgaat en dat er oorlog komt. Een van de twee in ieder geval. Wortel en stok verhaal.

Wel een vreemd verhaal, daar Nederland nettobetaler is.
Europa heeft Nederland dus harder nodig dan andersom. Het is dan ook een goede zaak dat het vervloekte Europa inzet wordt van de Nederlandse verkiezingen. Het is van de gekke dat Nederlandse wetgeving wordt weggezet door Europese wetgeving. Zeker op het punt van immigratie en doorgeslagen mensenrechten waar de rechten van terroristen door Europa beter worden beschermd dan die van de Europese lidstaten. Het zou een gevalletje andersom moeten zijn. Nederland zou zich het recht moeten voorbehouden Europese wetgeving die de soevereiniteit aantast naast zich neer te leggen. De Europeaan bestaat niet, al wil Brussel u anders doen geloven.

Ik zou wel een een kostenplaatje willen zien waarin haarfijn wordt aangegeven wat de Europese Unie Nederland nu kost of opbrengt. Ik ben er nu al van overtuigt dat de Eurofiele partijen zo een kostenplaatje niet durven te publiceren. Het valt in de categorie wat kost een immigrant de staat Nederland, daar was men in Den Haag al als de dood voor.

Een NEE tegen Europa is een JA voor Democratie.