dinsdag 22 mei 2012

Christenunie schaart zich in het anti-ESM kamp

De macht van twitter en andere sociale media dient niet onderschat te worden. Twitter is bij uitstek het middel om democratie dichter bij politici te brengen. Vanavond is het ESM-debat. Naar nu bekend is gaat ook Christenunie tegen het ESM-verdrag stemmen. De Unie stelt dat Nederland te weinig zeggenschap heeft over het Nederlandse geld dat in de bodemloze ESM-put wordt gegooid. Hulde voor Arie Slob en de zijnen.

Kunduz kon dus, maar kan niet meer.

Tegen het verdrag zijn nu de volgende verzetspartijen: CU, OBP, PvdD, PVV, SGP en SP.
De collaborerende partijen zijn: CDA, D66, GroenLinks, PvdA en VVD. Deze partijen willen van Nederland een Europese vazalstaat in casu een provincie van Europa maken.Vanavond is het debat over het ESM-verdrag. Kijkt massaal en overtuig uzelf van de partijen die voor Nederland strijden of de partijen die Nederland uitleveren aan een Europese superstaat waarin het woord soevereiniteit een schaduw is van wat er nu nog rest aan Nederlandse soevereiniteit.

Maak van 12 september een pro-Nederlandse verkiezing en stem op een van de verzetspartijen.  Maak het CDA en de VVD duidelijk dat het slaafs volgen van de mogol Europa een foute keuze is die niet wordt getolereerd door de achterban.

GroenLinks, D66 en de PvdA zijn Europees gezien verloren partijen. Zij zijn reeds volledig ingepakt door de pro-Europese lobby.