maandag 21 mei 2012

Boze moslims boos om muurschildering in New York

Zelfs wanneer boze moslims met feiten worden geconfronteerd, zijn boze moslims boos en is het een leugen. Een curieuze manier van denken. Boze moslims zijn deze keer boos om een muurschildering in New York die wat feiten opnoemt over homoseksualiteit in Israël en homoseksualiteit in de buurlanden van Israël. Dat mag dus niet volgens de boze moslims. Boze moslim Adem Caroll maakt er Pavloviaans een politiek verhaal van, dat is te verwachten, daar boze moslims nooit en te nimmer met argumenten komen net als hun Westerse handlangers overigens.


Adem Carroll, a member of the steering committee of the Muslim American Civil Liberties Coalition for Truth and Justice, called the mural “blatantly divisive, opposing Israel against its neighbors in the region,” the Times reported. 
 Keren Gelfand, senior press officer for the Consulate General of Israel, told the Times that all of the statements in the mural regarding gay rights in Israel were accurate.
Het feit dat homo's in Israël kinderen kunnen adopteren, dat er geen beperkingen voor homo's zijn in het leger en binnen de overheid, en dat er bij de Gay Pride in Tel Aviv meer dan 10.000 deelnemers waren mag volgens de boze moslims niet worden gezegd, wat volgens diezelfde moslims ook niet mag worden verteld is dat homoseksualiteit in Syrië illegaal is,  dat er in Iran de doodstraf staat op homoseksualiteit en dat Gay Prides in Gaza, Egypte en Jordanië verboden zijn. Die feitelijkheden is allemaal Israëlische propaganda om de Israëlische "bezetting" goed te praten volgens de boze moslims. Je verzint het niet maar het gebeurt echt.